8 стъпки, с които не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате превъзходно

8 стъпки, с които не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате здрави отвътре и отвън. Трансформацията ще повиши самочувствието ви и ще позволи на други хора да видят новия ви външен вид, невиждан досега.

Стъпка 1

Упражнявайте се редовно. Започнете с малки натоварвания, като постепенно ги увеличавате.

Стъпка 2

Хранете се правилно. Вашата кожа, коса и нокти дори ще се възползват от правилния прием на хранителни вещества. Избягвайте преработените храни. Кофеинът и прекомерната консумация на алкохол също са вредни.

Приготвяйте храна у дома, а не купувайте готова. Не забравяйте, че правилното хранене не означава диета, а само да направите здравословен избор.

Стъпка 3

Носете подходящ грим. Запомнете, по-малкото е повече!

Здравословният начин на живот и гримът могат да ви помогнат за това!

Не се нуждаете от много грим, за да създадете перфектния си тен. Освен това гримът не трябва да отнема твърде много време. Няколко минути са достатъчни. Нанесете грим на лицето си, за да изравните тена на кожата и да скриете пъпки или тъмни кръгове под очите. Използвайте спирала, за да подчертаете миглите си. Пълните устни винаги трябва да имат цвят.

Стъпка 4

Съсредоточете се върху ноктите си. Ноктите на краката и ръцете могат драстично да променят външния вид. Като имате добре поддържани нокти, вие създавате представа за чистота и че се грижите за себе си. Поддържайте ноктите си с маникюр и педикюр на всеки 2-3 седмици.

Стъпка 5

Почистете космите по тялото. Има много методи за обезкосмяване. Резултатите от кола маската могат да издържат до четири седмици. Това ви улеснява да придобиете приятен външен вид. Освен това, старайте се да приведете веждите си във форма, отстранявайте излишните косми и поддържайте естествената им форма.

Стъпка 6

Сменете прическата и контролирайте тена си, той трябва да е по-светъл от кожата ви. Най-добре е да изберете цвят, близък до естествения цвят на косата. Това ще озари външния ви вид, като същевременно ще изглежда естествено.

Стъпка 7

Грижа за кожата. Анализирайте какви проблеми може да има кожата ви. Ако е суха, сдобийте се с  добър овлажнител. Проблемното акне може да се лекува с лекарства, въпреки че ако не помагат, помислете за посещение при дерматолог за съвет относно специфични лечения.

Стъпка 8

Осигурете си подходящ гардероб, без да харчите излишно. Изборът на прости цветни елементи ви позволява да смесвате различни стилове, осигурявайки страхотен избор на облекло. Купете нещо, което ви е удобно за носене. Един добър чифт задължителни дънки, с токчета или ботуши, изглежда страхотно.

Последно
Не пропускай