Експеримент дали ви обича

Навсякъде има публикации, които обясняват как да разберете дали той е вашата идеална половинка. Абстрахирайте се от съвпаденията между зодиите, съветите на известните звезди, които имат по няколко неуспешни брака зад гърба и всички статии с показатели за силната любов. Достатъчно дълго сте заедно и интуицията ви подсказва, че трябва да проверите дали ви обича вашия партньор. Ако ви гъделичка тази тема с този експеримент ще проверите какви чувства изпитва вашия партньор.

Ето схемата: цял ден не сте се виждали и вечерта му съобщавате, че трябва да проведете важен разговор, защото имате хубава новина.

Изберете един от трите варианта:

  1. Трябва да замина в командировка за 6 месеца в чужбина. От колко време работя във фирмата и все други колеги изпращат някъде в командировка. Ето това са моите 5 минути да покажа професионалните си умения. Извинявай, че не ти се обадих да ти кажа, но имах много малко време да взема решение.
  2. Не знам дали съм ти казала, но преди години кандидатствах за една специализация в чужбина. И днес ми се обадиха, че съм приета. Никой не би отказал такова предложение за професионално развитие и аз се съгласих.
  3. Предложиха ми от университета да замина на обучение в (вашата любима страна) за половин година. Всичко е платено и за това приех предложението. Ще получа и сертификат, с който по-лесно да си намеря работа. Може да се видим на Коледа и за Великденските празници, 6 месеца бързо ще минат.

Първоначалната реакция, ще даде отговор на въпроса „Дали той ви обича“, само ако не е прочел статията преди вас.

как мъжът прикрива чувствата си

Първо: Нормално е да бъде изненадан и учуден – това е знак, че ви обича.

Мъжете обикновено прикриват чувствата си, но за влюбения мъж това е шок. За мъжа, които истински ви обича и държи на вас не е проблем да ви изчака половин година. Ако мъжът до вас ви обича и мисли, че вие сте неговата жена ще се радва да има успяла жена в бъдеще. В името на любовта може да зареже всичко за да замине с вас.

Колкото и да му е трудно той ще се съгласи да напуснете страната, защото той ви подкрепя. Този експеримент освен, че показва колко много ви обича човека до вас потвърждава, че той ви има доверие, което е много важно нещо в една връзка.

Ако му е все едно дали сте тук с него или някъде далече, значи за този човек не е от голямо значение връзката, за която вие толкова много се стараете. Ако не ви обича това е идеален начин да се освободи от вас.

Тук има три типа мъже.

Едните са искрени и ще ви кажат, че връзката отдавна е приключила и чувствата са изчезнали.

Другият тип мъже ще пусне жената да замине, със задна мисъл, че всичко ще приключи, когато той спре да и се обажда.

Ако мъжът ви каже, че няма да издържи без вас, значи става въпрос за господин егоист или гадже ревнивец. Сами преценете, ако той имаше такава възможност дали нямаше да замине без да ви каже. Този тип мъже обичат само на тях да им е добре. Просто ако не се съгласи да заминете, значи не изпитва силни чувства към вас.

Не се отчайвайте ако получите неприятен отговор и без това твърде възможно е връзката скоро да приключи. Приемете отговора като експеримент, който ще ви отвори очите. И ако наистина някога сте изправени да вземете такова важно решение имайте предвид, че дистанцията може да направи връзката още по-силна.

Последно
Не пропускай