Топ 5: Ботуши за зимата

Разглеждайки различните модели обувки направихме списък с най-актуалните ботуши за зимния сезон. Тази година властват изчистените модели ботуши, без значение дали са с дебел/тънък ток, равна подметка или на платформа.

Според основните модни тенденции става ясно, че отново са модерни ботушите с лаково покритие, велур и естествен пух. Ето списъкът:

Топ 5 ботуши за тази зима

Черни лачени ботуши

Стара чанта, ама лачена. Тази максима важи и за черните лачени ботуши, които се намират на първа позиция на класацията топ 5 ботуши за сезона. Независимо дали са на висок ток, на платформа или на равна подметка си остават любимите зимни обувки за огромна част от жените. Черните лачени ботуши са символ за стил, изисканост, елегантност, красота и характер.

Изчистени велурени ботуши

Миналата година бяха актуални ботушите с много метални украшения, а тази година специалистите избраха по-изчистените десени. Заложиха на велура. Единственото метално украшение на изчистените ботуши е металния цип. Препоръчително е да комбинирате вталените велурени ботуши с рокля или пола. Перфектно пасват на разкроените минита, роклите тип балон или тесните туники. А относно цветовете на велурените ботуши модерни са жълтокафявото, цвят марсала, бургундско червено, тъмно синьо и класическо черното.

Ботуши със скрита платформа

Когато става въпрос за изчистените ботуши напоследък все по-актуални стават ботушите със скрита платформа с връзки. Те притежават силата оптически да издължат фигурата ви. Препоръчителни са за дамите със спортно-елегантен стил.

Ботуши с естествен пух

Топли, удобни и ефектни, това са предимствата на ботушите с естествен пух. Ако са съчетани с подобен тип яке ще съберат погледите на всички хора по улицата. Най-актуални цветове за сезона са: заешко сивото, всички нюанси на кафявото, черното и снежно бялото. И още нещо трябва да знаете за цвета на пухеното яке и ботушите – много важно е техния цвят да отива или да се доближава до цвета на вашата коса.

Гумени ботуши

Гумените ботуши са хит за сезона тази зима. Най-често се срещат черните гумени ботуши, но не са изключение и шарените модели. Те са идеални не само за вечерни партита, а и за по-изискани събития, както и за работа, защото могат да се комбинират с всички дрехи в гардероба. И да не забравяме най-важното, те са създадени за дъждовно време.

Последно
Не пропускай