Трик за естествено красиви нокти

Независимо от това, че всяка дама трябва да бъде красива и с безупречен макиаж, с който да изглежда естествено и в крак с последните модни тенденции има такива ситуации, когато цветния грим и декоративния маникюр са забранени.

Примерно на определени работни места изискват да се спазва официален дрес код и да се запази естественият външен вид. Колкото и да ви е трудно трябва да кажете сбогом на пъстро лакираните нокти и да заложите на по-дискретните цветове.

Това означава, че дрехите, грима, маникюра трябва да бъдат подбрани в неутрални цветове. На пръв поглед палитрата от неутрални цветове изглежда оксъдна, но на практика наистина има голям брой ненатрапчиви цветове.

Бялото е основния неутрален цвят, който най-често се използва, когато става въпрост за по-дискретен маникюр. Но за да изглеждат ноктите ви естествено красиви може да изберете някой от следните цветове: пепел от рози, екрю, бежово, кремаво, резеда, прасковено, леко бронзово или  светло сиво.

Днес ще ви покажем един трик, който ще направи ноктите ви да изглеждат естествено красиви. Но преди това направете собствено проучване каква козметиката за грижа на ръцете и ноктите ви е необходима и съответно на това какво се предлага на пазара. След това проучване заложете на козметичните продукти, които съдържат по-малко изкуствени вещества.

Добре обгрижените ръце се открояват от другите и с правилно оформените нокти.

За да направите ноктите да изглеждат естествено красиви, нокътните плочки трябва да бъдат със средна дължина. Освен това, неутралните тонове създват усещането за по-големи нокти.

Намерете бели самозалепящи се ленти за френски маникюр, по-голям ефект ще постигнете, ако лентите бъдат с такава форма, която да пасва на формата на нокътя. Поставете ги точно там, където започва дължината на вашата нокътна плочка.

Нанесете прозрачно белия (или бежов) лак за нокти и след това го оставете хубаво да изсъхне. Изрежете стърчащата част на лентата (само тази част, която излиза извън нокътната плочка) и сложете топ лак.

Със залепящите ленти ще предпазите голяма част от нокътната плочка от изсушаване и оцветяване. Така че отделете повече внимание за грижа на ръцете, направете този неутрален маникюр и ще запазите естествената красота на ноктите.

Последно
Не пропускай