събота, април 4, 2020

За нас

LadyBook.bg е модерно онлайн списание за стилни жени, които се интересуват от външния си вид и искат винаги да са женствени и ефектни!

LadyBook.bg има за цел да представи последните модни тенденции, актуалните лайфстайл събития, интересното от шоу бизнеса, астро препоръките и вкусните експерименти от кухнята. LadyBook.bg ще се опита да разкрие всички тайни в областта на модата, кариерата, здравето, любовта и въпросите от живота, които вълнуват всяка жена. В категорията DIY-BOOK чрез фотоуроците ще ви покажем нестандартни техники за гримиране, маникюр, педикюр, процедури за разкрасяване, как да превърнете старите дрехи в модерни вещи и куп нови идеи, които ще разнообразят вашето ежедневие.

Ние сме екип от жени, които обичат да четат, да пишат, да откриват нови светове, да споделят, да се забавляват, да пътуват, да се наслаждават на любовта и да се радват на малките неща в живота. И ние като вас, се чудим какво да облечем сутрин за работа и как да променим ежедневната си визия. И ние като вас търсим идеалния мъж и ние имаме същите любовни приключения. Затова решихме да създадем LadyBook.bg и да ви споделим нашите наблюдения, напътствия, съвети, идеи, предложения и решения на женските проблеми.

За връзка с нас: contact@ladybook.bg