Грим техника за плътни и сочни устни

Няма жена, която да не си мечтае за по-плътни и сочни устни. Настоящият фото урок има за цел да ви представи една нова техника за гримиране, с която ще създадете по-плътни и сочни устни. Тук е важно да спазвате основните правила за контуриране на устните.

Цветът на молива, използван за този грим трябва да бъде един нюанс по-тъмен от цвета червилото. В случая цвета на червилото и цвета на молива  се доближават т.е. изберете цветове от една цветова гама. Както забелязвате на снимката червилото е хубаво розово, а моливът за устни е една идея по-тъмен. Ако двата цвята не се доближават ще направите устните си по-изразители, но не толкова плътни и сочни, колкото е необходимо.

Другата важна стъпка е да очертаете естествения контур на устните. Линията трябва да е тънка и да не излиза от естественият контур на устните. Това са напътстващи съвети за урока, а сега следвайте много внимателно стъпките на снимките,  за да направите сочни устни.

Първо нанесете един слой от розовото червило. След това с помощта на молива за устни нарисувайте „схемата“ така както е показано на снимката и запечатете грима с още малко червило. За да създадете желаните сочни устни, моливът за контур трябва да бъде перфектно подострен!

Как да направите плътните устни още по-плътни

Дамите, които имат тънки устни мечтаят за плътни устни, а тези, които имат плътни желаят още по-плътни устни.

Да, всеки желае да има това, което няма и всеки иска още малко повече от богатството, което има. Вече ви показахме, няколко грим-техники за уголемяване на устните, а сега ще ви представим един грим т.н. „От плътни по-плътни устни“.

Необходими са само две неща, за да направите плътните устни още по-плътни: молив за устни и червило. Относно цвета на молива изберете един нюанс по-тъмен от цвета на червилото.

Изберете един от трите цвята: бордо, бургунди или марсала. Червилото трябва да бъде червено. Заложете на наситените, силните и крещящите нюанси на червеното.

Препоръчително е червеното да клони към розовата цветова гама.

1. Хидратирайте устните. Ако устните ви не са сухи, може да нанесете само един слой от любимият ви балсам за устни.

2. След това с помощта на моливът очертайте с по-дебела линия естествения контур на устните.

3. Нанесете един слой от червеното червило. С помощта на устните размажете червилото и молива за устни.

4. Ако има нужда повторете вече направената линия, с цел да направите устните още по-изразителни.

5. Ако сте уцелили цвета на червилото с този фото урок ще направите не само по-плътни, а перфектни вашите устни.

Последно
Не пропускай