Страхотна парти прическа за дълга коса

Един от вариантите за разнообразяване на ежедневната си визия е оформянето на нова необикновена прическа. Според неписаното правило, когато става въпрос за вечерно парти открояващата се прическа е задължителна, ако искате да изглеждате стилно и красиво.

За дамите, които са съгласни с това твърдение имаме едно предложение за нестандартно оформяне на косата. Прекрасни дами представяме на вашето внимание идея за страхотна парти прическа за дълга коса. Както виждате по-долу, има само четири стъпки за да направите тази парти прическа.

Първа стъпка: Разделете косата си в съответствие с арката в лявата си вежда.

Втора стъпка: Срешете добре избрания участък коса.

Трета стъпка: Увийте косата както на снимка номер 3.

Четвърта стъпка: Продължавате да увивате косата до края. След това прехвърлете увития кичур коса на другата страна, така че една част да захванете с фиба, а другата част пуснете да пада свободно върху раменете. Трябва да получите U-образна форма от увития кичур коса.

Тази прическа изисква малко време и търпение, но изглежда много стилно и ефектно. Може би ще се наложи да я направите повече пъти, за да усъвършенствате техниката на увиване на основния кичур коса.

Всичко зависи от това дали принадлежите на групата бързо изнервящи се дами, които предпочитат ходенето на фризьор или сте в групата на сръчните жени, които обичат да се наслаждават на процеса на овладяване на косата.

Успех!

Последно
Не пропускай