Спирала според цвета на очите

Спиралата уплътнява, издължава и оцветява миглите. Голяма част от жените не излизат от вкъщи без да си сложат поне един слой спирала. Спиралата е задължителен аксесоар в дамската чанта. Жените харесват черната спирала, защото подчертава очите.
Ясно е, че за черната спирала няма основно правило къде и кога да се използва, защото тя е перфекта за ежедневни и зa по-специални и официални поводи. Но за съжаление цветните спирали трябва да бъдат съобразени с останалата част от грима, дрехите и повода.

Кафява спирала за очи

Кафява спирала за очиТова е най-често използваната спирала след черната. Жените, които имат кафяви очи и светли кафяви вежди залагат на кафявата спирала. Цвета на спиралата трябва да бъде малко по-тъмен от естественият цвят на миглите. С кафявата спирала се оцветяват миглите на горния и долния клепач независимо от това дали става въпрос за вечерен или дневен грим. Кафявата спирала, подобно на черната, може да се ползва всекидневном без да се притесняваме, че ще ни гледат странно по улиците и в офиса.

Синя спирала за очи

Синя спирала за очиСинята спирала трябва да бъде съобразена с останала част от грима на лицето. Много добре подчертава сините очи, които са гримирани с небесно сини сенки. В такъв случай може да бъде част от ежедневния грим. Също е добре да знаем, че със синята спирала не трябва да се прекалява (това важи също и за останалите цветове извън черното и кафявото).

Зелена спирала за очи

Зелената спирала отива на всички цветове очи, но най-много пасва на очи цвят лешник. Препоръчително е да се комбинира с по-светли нюанси сенки. Подходяща е за пролетния и летния сезон.

Червена спирала за очи

Червеният цвят спирала по-рядко се среща, защото се използва само за специални партита. С нея може да направите кървави очи, дяволски поглед или подобни страшни изражения на лицето.

Лилава спирала

Най-добре стои на зелени очи, защото двата цвята идеално се допълват. Лилавият грим отива и на кафяви очи, само че тук вече трябва да намерите вашия цвят лилаво.

Златиста спирала

Златистата спирала отива на кафяви и зелени очи. Спиралата със златисти и сребристи частици не е  подходяща за ежедневни поводи. Определено трябва да се използва само за вечерен грим.

Сребриста спирала

Тази спирала най-добре уплътнява миглите на синеоките девойки. Използвайте спиралата със сребристи частици само при гримирането за тържествени случаи.

Последно
Не пропускай