Профилна снимка във фейсбук според зодията

Дразнят ли ви хората, които постоянно си сменят профилната снимка във фейсбук?

Или точно обратното, смятате за нормално честото променяне на профилната снимка. Продължете да четете и проверете какво влияние оказва зодията върху това колко често променяте профилната си снимка и какви снимки качвате.

Овен

Не публикуват често снимки във фейсбук , но профилната снимка отдалеч си личи, че е преработена с фотошоп или направена от професионален фотограф. Овните определят дългото стоене във фейсбук като загуба на време. Предпочитат срещите на живо, вместо онлайн разговорите.

Телец

Телците публикуват доста често снимки с цел да се харесат на приятелите си и да привлекат тяхното внимание. Те стоят във фейсбук само заради приятелите си. А профилната снимка на телеца наистина заслужава да бъде харесана, защото няма друга толкова изискано-кичозна фотография във виртуалното пространство.

Вижте и: Какво правят зодиите преди интервю за работа

Близнаците

Нов ден, нова профилна снимка – това правило спазват представителките на зодия близнаци. Те много често сменят профилните снимки, защото бързо им омръзват. Те са най-добрите организатори на различни социални мероприятия и често изпращат покани за такива.

Рак

Раците избират много внимателно профилната си снимка. Обикновено това е снимка от детството със семейството или с най-любимите хора. Жените рак могат с хубави думи не само успешно да прикрият слабостите си, а и да прелъстят и дявола на фейсбук профила си.

Лъв

Лъвовете обичат те да са главното лице в компанията и поради тази причина се опитват да се представят блестящо на всяка цена и с профилната си снимка. Обичат да харесват снимки и да коментират постовете на всичките си приятели и неприятели, чакайки другите да им върнат жеста.

Дева

Девите са леко тайнствени, споделят цитати на други автори, но никога не казват какво точно мислят. Всъщност на профилната им снимка има някакъв надпис и ако ги попитате какво означава, ще кажат, че съвсем случайно са го сложили. Профилната снимка не издава характерните им черти. Девата може от блондинка да се превърне в червенокоса, но няма да обнови профилната си снимка.

Вижте и: Какво казват различните зодии пред огледалото

Везни

Везните много се дразнят на безсмислените постове на техните приятели, но не осъзнават, че когато им е скучно и те доста често променят профилната си фотография. Първото нещо, което правят везните сутрин е да проверят фейсбук профила си, но не си го признават. Профилната снимка представлява хубаво селфи, с което акцентират определена част от тялото (хубави очи, плътни устни, секси дупе). Чаровното излъчване и поведение на везните приковава вниманието на всичките им приятели.

Скорпион

Любимият анимационен герой, актьор или певец на черен фон – такава е профилната снимка на скорпионите. Ще разпознаете фейсбук профила на един скорпион по загадъчната профилна снимка. Скорпионите обичат снимки, които излъчват загадъчен сексапил.

Стрелец

Стрелците публикуват смешни селфита, вицове, анекдоти, интересни снимки с цел да разсмеят фейсбук приятелите си. Те са брутално искрени, така че не се притесняват да сложат на показ всички недостатъци, които имат. Не се влияят от чуждото мнение и продължават да пускат шеги за собствена сметка, независимо от това какво мислят другите за тях. Често обновяват профилните си снимки от различни пътувания.

Козирог

Козирозите не са фенове на социалните мрежи и за тях няма голямо значение профилната им снимка. Те успяват да се абстрахират от популярното споделяне, тагване и изразяване в социалните мрежи, но внимателно следят и наблюдават виртуалните активности на приятелите си. Предпочитат да се дистанцират от социалните мрежи и да посветят повече внимание на реалния живот.

Вижте и: Коя е любимата чанта на всяка зодия

Водолей

Водолеите са част от социалните мрежи и много често им се налага да променят профилната си снимка, за да информират приятелите си какво се случва в техния живот. Обичат да се себеизразяват във виртуалното пространство. На профилната снимка са често са с най-добрия си приятел.

Риби

Рибите всеки ден споделят снимки на домашни любимци, пейзажи, постове, които показват нежната им душа. Те са точно такива каквито са и на профилната си снимка във фейсук, показващи прояви на дълбоки чувства.

Последно
Не пропускай