Коя е любимата чанта на всяка зодия

Дамаската чанта е символ за изисканост, индивидуален стил и слабост за жените.

Чантата е неотменим аксесоар за перфектния аутфит. Зодията оказва влияние при избора на чанта. Раците предпочитат класическите чанти, везните модерни, а близнаците чанта тип куфарче. Вижте каква е любимaтa чанта на всяка зодия, която притежава в гардероба си.

Чанта според зодията

Овен

Чантите са най-голямата слабост на дамите зодия овен, за това в гардероба си притежават чанта за всеки тоалет. Овните са горди притежателки на червена кожена чанта.

Телец

Телците обичат чанти със средна големина и възможност за регулиране дължината на дръжката, така че да могат да я носят в ръката и през рамото. Клънчът с интересен пъстър дизайн е фаворит на тази зодия.

Близнаци

Жените близнаци винаги се стараят да оставят впечатлението на дама със изискан стил и вкус. Любимата им е чантата тип куфарче, която е идеална за ежедневни, вечерни и официални поводи.

Вижте и: Романтична изненада според зодията

Рак

Тези дами предпочитат класически чанти с малки метални украшения и детайли. Раците са свързани със семейството, така че чантата подарена от мама, любимия или най-добратата приятелка за тях има сантиментална стойност и ще се носи доста дълго. А когато те трябва да изберат чанта за подарък или за себе си ще заложат на чанта със здрави дръжки и висококачествени материали.

Лъв

Жените лъв притежават куп малки елегантни чантички в гардероба си. Обожават малката коктейлна чантичка тип плик, портмоне с метална верижка изработена от лъскав материал.

Дева

Девите са най- подредената, най-организираната, най-чистоплътната зодия, затова носят чанти с много ципове и разпределения. Девите си падат по елегантни чанти с много вътрешни джобчета. Тези жени обичат чанти от естествена кожа.

Вижте и: Маникюр според зодията

Везни

С елегантна черна чанта с къси дръжки върви дамата Везни. Любимата чанта на капризните везни е съобразена с последните модни тенденции. Освен това при избора на чанта определящ фактор е марката.

Скорпион

Тези жени колекционират черни чанти. Не искат да привличат вниманието с чантата и това ги прави още по-мистериозни и загадъчни.

Стрелец

Огромна закръглена чанта с дълга дръжка – това е любимия аксесоар на дамата стрелец. Огромна чанта на стрелеца трябва да побере всички щуротии, защото те са готови във всеки момент да тръгнат на път. Това е една разхвърляна и неподредена чанта.

Вижте и: Зодиите на пазар

Козирог

Представителките на тази зодия обичат крайностите и затова жената козирог има цяла колекция от чанти с нестандартни форми. Като например: трапецовидна форма, цилиндрична форма и  полумесец подчертават индивидуалния стил на притежателката им.

Водолей

Дамата водолей привлича вниманието отдалеч с интересните си чанти. Чувството за свобода я кара да се превърне в най-оригиналния моден дизайнер когато става въпрос за чантите. Водолеите обичат разнобразието така, че може да ги видите с ръчно изработена плетена чанта, трикотажна торба или чанта с интересна закопчалка.

Риби

Рибите предпочитат удобна и практична чанта за работа. Чантата на тези дами е винаги пълна с нужни и куп излишни вещи. Любимият аксесоар на рибите е докторската чанта с капак.

Последно
Не пропускай