Какво правят зодиите преди интервю за работа

След подготвянето на убедителна автобиография и впечатляващо мотивационно писмо получавате обаждане за интервю за работа. Моментът от получаването на покана до влизането в офиса на работодателя е изключително важен.

Преди интервю за работа девите се притесняват, лъвовете смятат, че интервюто за работа е въпрос на късмет, а за стрелците е забавно преживяване.

Овен

Овенът преди интервюто за работа прави детайлно проучване на фирмата. След като предварително е научил каква е обстановката, дрескода и работата, с нетърпение очаква да получи и информация за заплатата. Според овенът по-важно е месечното възнаграждение, отколкото условията, в които ще работи.

Телец

За телецът външният вид е от голямо значение за първото интервю за работа. Телецът в последният момент решава да се обади във фирмата, да помоли за друг час, с цел да провери колко сериозни са работодателите. И точно тази постъпка на самоувереност може да му изиграе лоша шега.

Вижте и: Зодиите на пазар

Близнаци

На тези хора не им е важно как изглеждат и как ще се представят на интервюто, защото те са убедени, че са идеалния кандидат. „Ако не ме вземат, те губят“ – казват близнаците , още когато получат поканата за интервю.

Рак

Вътрешно в себе си раците много се притесняват относно това как ще се представят на интервюто, но не го показват пред другите. Пред интервюто дъвчат нещо в устата и играят игри за концентация на телефона си.

Лъв

Пият си кафето, закусват си спокойно и не бързат за интервюто. Ако ме одобрят добре, ако не какво от това, когато нищо не зависи от мен. Всичко е въпрос на късмет.

Дева

Подходящо облекло, готови отговори и с начертан маршрут как да стигне най-бързо до работа. Търпеливата дева стои пред вратата на шефа 30 минути преди интервюто.

Вижте и: Какво казват различните зодии пред огледалото

Везни

Везните не могат да заспят цяла нощ преди интервюто. На сутринта стават и започват да се обаждат на приятелите си, за да обсъдят въпросното интервю. Колкото наближава часа за интервюто, толкова по-нерви стават. Везните са малко нервни, малко колебливи, но много чаровни. Интервюиращите няма как да кажат не на чаровната везна.

Скорпион

Скорпионите много се притесняват да не попаднат сред неодобрените кандидати. Те са много потайни , репетират пред камерата и на никого не казват, че имат интервю за работа.

Стрелец

Везните изглеждат чаровни, а стрелците са забавните кадидат-шматки. Точно преди интервю за работа винаги им се случват интересни неща: объркали са адреса на фирмата, спрели са движението в метрото или са си забравили чантата вкъщи. Ако интервюиращият обича веселите разкази може да назначат позитивния стрелец на работа.

Вижте и: Коя е любимата чанта на всяка зодия

Козирог

Когато става въпрос за интервю за работа, козирогът се превърща в разумен, пресметлив, сериозен и амбициозен кандидат. Преди интервюто за работа място не го сдържа, обикаля в един кръг, отива на фитнес… Телецът иска да покаже на бъдещият работодател, че е активен служител.

Водолей

Водолеите обичат да играят на сигурно. Ще проверят отзивите за фирмата в интернет и ако повечето са с негативен оттенък автоматично отписват интервюто. Ако е добра фирмата ще направят всичко възможно за да покажат, че те са човекът, от който фирмата има нужда.

Риби

За рибите интервюто за работа минава като на шега. Демонстрират спокойствие, шегуват се и нищо не може да ги изкара извън равновесие. „Знам, че ще ме вземат на работа, затова ще им кажа, че ще си помисля“ – казват рибите преди интервюто за работа.

Последно
Не пропускай