Коя гръцка богиня си?

Жените са специални същества. Много хора твърдят, че са на тази планета с цел. И как да не повярваш, когато видиш колко неща може една жена: жените са майки, дъщери, сестри, работят, пазят дома си и се грижат за него, с други думи, могат всичко.

Личността на жената е толкова разнообразна, че няма начин мъжете да разберат жените, независимо какво правят. В гръцката митология всяка богиня е символ на определена женска черта. Във всяка жена живее една от гръцките богини, а може би и повече. Ето ги богините и техните суперсили.

Коя от тях живее във вас?

Хера – омъжената жена

Най-важните неща за тази жена са бракът и семейството. Тя е много разумна и деликатна жена и не би наранила умишлено други хора, освен ако не заплашват семейството й.

Тогава тя се превръща в техния най-лош враг. Ако излизате с такава жена, внимавайте да не й изневерите, защото това е най-лошото нещо, което можете да й причините. И ако това се случи, тя ще излее гнева си върху вас. Що се отнася до нейния личен стил, тя обича да носи дълги рокли в по-тъмни цветове и носи косата си на кок или висока конска опашка.

Атина – жената с кариера

Атина е олицетворение на жени, които искат да правят всичко сами. Тези жени са много интелигентни и мъдри и точно тези нейни качества са тези, които й помагат да се изкачи по бизнес стълбата. Ще почувствате, че никога няма да се изморят, могат да работят с часове и въпреки това няма да искат да си лягат късно вечер, защото ще имат „нещо важно за довършване“.

Тези жени трябва да носят лилаво, защото това е цветът на успеха. Те ще изглеждат много професионално в това и ще ги накара да блеснат.

Артемида – феминистката

Това е жената, която никога няма да остарее. Тя е красива и умна и никога няма да позволи на никой мъж да властва над нея. Предпочита да е свободна и да не стои „затворена” в дома на семейството.

Тя често използва за свои пионки мъже, които са толкова запленени от нейната красота и чар, че лесно се подвеждат и попадат в нейния капан. Тя е способна на всичко, когато става въпрос за нейната кариера.

Тя може да се превърне в най-лошия ви враг, ако й кажете, че трябва да забрави за свободата си и да следва старите традиционни ценности, като брак и раждане на деца.

Тези жени обикновено са ниски и обичат ярки цветове, като злато и сребро.

Афродита – прелъстителката

Без значение на колко години са, те могат да накарат всеки мъж да се влюби в тях. Това не означава, че залагат само на естествената си красота, не, те обичат да се гримират и да се обличат така, че да подчертават страхотното им тяло.

Тези жени веднага могат да усетят какво би харесало на мъжа, с когото говорят, и така се превръщат в своя идеал за жена. Бъдете внимателни с тях, защото те имат колекция от разбити сърца. И разбира се, ако успеете да привлечете вниманието им, те ще ви наградят със страхотни спомени.

Както се досещате любимите им цветя са розите, а цветовете, които ще им стоят чудесно са червено, розово и зелено.

Хеката – забавната сладурана

Тази е най-лъчезарната и позитивна от всички жени. Винаги са усмихнати, дори и да имат проблеми.

Те винаги гледат от светлата страна на ситуацията. Тези жени имат страхотно чувство за хумор и ако не вземете нищо от техния позитивизъм, значи нещо не е наред с вас. Те създават страхотни приятели и затова имат много хора около себе си, които искат да бъдат техни приятели. Когато влязат в стая, те я осветяват.

Можете да слушате какво говорят с часове и пак няма да се уморите.

За съжаление, много хора се възползват от добротата им, особено мъжете, така че остават с разбити сърца.

Хестия – домакинята

Тези жени не са потънали в мисли къде са съпрузите им, стига да са си у дома и да се грижат за това.

Едно от най-важните неща за нея е къщата й да е абсолютно безупречна. Тя ще сготви закуска, обяд и вечеря и ще подреди масата навреме, нито с минута по-рано, нито с минута по-късно.

Тя е много спокоен и спокоен човек и единственото нещо, което ще я извади от контрол е, когато хората не оценят нейния труд и усилия.

Последно
Не пропускай