Топ 5 женски зодии, на които мъжете предлагат брак веднага

Астролозите издадоха кои са женските знаци на Зодиака, чиято връзка бързо достига ново ниво и завършва със сватба. Всяка дама действа по свой начин, но резултатът е един и същ – мъжът е готов да й предложи ръка и сърце буквално веднага след срещата.

Телец

Жените Телец се женят много бързо. Тези дами са истински магнит за мъжете. Печелят им доверието на секундата. Никой не може да устои на такава мощна енергия. Партньорът не иска да загуби такъв спътник, така че бърза да купи годежен пръстен и да подготви сватбата.

Рак

Жените Рак според астролозите са най-добрите съпруги и майки. Това е много „семейна“ зодия. Звездите са дарили жените Рак с особена нежност и доброта. Такава дама е много внимателна, грижовна съпруга, която лесно създава уютно семейно гнездо и отглежда правилно децата. Мъжете няма как да не забележат това, така че с готовност правят предложение за брак.

Дева

Жената Дева няма да седи и да чака първата решителна стъпка от мъжа. Самата тя поема ситуацията в свои ръце, без да вижда нищо лошо в това. Девата може сама да направи предложение и да организира сватба, а партньорът й само мълчаливо се съгласява с всичко, което тя реши, без да разбира защо всичко се случва толкова бързо.

Везни

Дамите Везни са флиртаджийки, но винаги изискани. Те много лесно очароват мъжете, които веднага се втурват да им предлагат брак. Представителките на тази зодия не само стават булки по-често от останалите, но и го правят по-бързо от всички.

Риби

Рибите също попадат в списъка на най-желаните съпруги. Тези дами знаят как „компетентно“ да общуват с мъжете, да им дават необходимите емоции и чувства. Никой партньор няма да остави жената Риби да си иде ей така от живота му. До представителите на тази зодия е лесно да се почувстваш истински мъж и закрилник, казват астролозите.

Последно
Не пропускай