Ефективни начини за премахване на до 10 сантиметра в талията за един месец

Тясната и тънка талия винаги е била смятана за еталон на женската красота и привлекателност. Въпреки това, толкова често мастните гънки отстрани правят талията бъчвообразна. Проблемът как да направите талията тънка винаги е бил актуален за много дами. Ще ви помогнем с няколко доказани методи, които ще ви помогнат да намалите талията с до 10 см само за един месец.

Дали е възможно талията да се намали с до 10 см само за един месец?

Повечето фитнес инструктори твърдят, че е напълно възможно да загубите до 10 сантиметра в тази проблемна зона. Вярно, за това трябва да тренирате всеки ден. Акцентът трябва да се постави върху бедрата. Освен това не забравяйте, че при редовно начинание, трябва да имате и подходящо хранене.

Широк ханш – магнит за мъжете и благословия за дамите

В никакъв случай не трябва да ядете брашно и сладкиши. Мазните храни също е най-добре да се изключат от менюто. Не яжте твърде много банани.

Експертите препоръчват следното:

  • Не пийте големи количества вода, до 1 литър на ден, разрешен е и зелен чай без захар
  • Можете да ядете 5-6 пъти на ден на малки порции, винаги трябва да има леко чувство на глад
  • Трябва да ядете един час преди тренировка, след тренировка можете да ядете само след два часа
  • Разрешено е да се яде извара, яйца, варено пиле, зеленчуци и плодове, елда, ориз, кефир. Ако не можете без сладко, тогава е позволено малко парче черен шоколад.

Как да премахнете до 10 сантиметра в талията за един месец

Един от най-ефективните начини за постигане на желания ефект в талията е упражнението, наречено „Вакуум“. С него можете да укрепите напречния коремен мускул.

Мнозина избират този метод не само защото е ефективен, но и защото е най-лесният. Не е нужно постоянно да сте на диета и да ходите всеки ден на фитнес. Всяка сутрин трябва да правите „Вакуум“. Това упражнение ще отнеме само 5-10 минути.

Друг начин да свалите сантиметри в талията във фитнеса е да въртите обръч. Основното нещо е да го правите редовно, ако искате да постигнете ефекта възможно най-бързо. И разбира се, не забравяйте за ефективните диети.

Диетата не означава строги ограничения, достатъчно е само да направите диетата правилна. Диетолозите препоръчват добавяне на зеленчуци към диетата, както и храни, които съдържат аминокиселини и витамини. Основното меню трябва да включва елда, овесени ядки и просо, авокадо, морски дарове, ленено семе и карфиол или бяло зеле.

Последно
Не пропускай