Какви фейсбук постове дразнят различните зодии

В обичаният фейсбук непрекъснато вали пороен дъжд от постове, снимки, споделяния, които понякога се оказват дразнещи за представителите на различните зодии. Телецът го дразнят прекалено милите думи, лъвът го измъчват странните фейсбук изявления, а стрелецът не понася хейтовете.

Сега ще разберете какви фейсбук постове дразнят различните зодии.

Овен

Представителите на зодия овен не харесват постове с хвалби. Най-много се дразнят на публикаци от типа „Вижте новата ми кола“, „Вече получих дълго очаквания подарък“, „Адски –  яко –  супер  –  красиво място“… Овенът обича да разглежда и да рови в албумите, дори на непознати хора, но не и да чете постове със самохвалби. Според овенът една снимка струва повече от хиляда думи, така че няма нужда от излишни обяснения.

Телец

Телецът го дразнят прекалено милите и любовните статуси. Той не понасят постове, които съдържат мили думи като: миличко, бебчо, патенце, котенце, лъвче… А за селфитата и релфитата в банята да не говорим колко са непоносими за стилния и изискан телец.

Вижте и: Зодиите на пазар

Близнаците

Зодия близнаци се дразни на скучните постове. Събуждам се с кафе, една година от дипломирането, стари добри приятели – това са банални и безинтересни постове за тази зодия. Обичат фейсбук поствете, от които научават нещо ново и интересно.

Рак

Раците са малко суеверни хора, затова се дразнят на статуси, които разкиват семейна тайна. Не могат да си обяснят, защо трябва да се публикуват във фейсбук постове от типа „Чакам бебе“ или „Имам си дъщеричка“.

Лъв

Лъвът го дразнят странни фейсбук постове. Такива, които го карат да се замисли, какво е искал да каже човека отсреща. Вбесяват го постове, в които им се подиграват и натякват какво е трябвало, а какво не да направят предишната вечер.

Вижте и: Какво казват различните зодии пред огледалото

Дева

Девата най-много се дразни на фейсбук постове с правописни и граматически грешки. Според девата, когато нещо е публикувано трябва предварително да е проверено. Чисто, точно, красиво, подредено и стегнато трябва да бъде всяко едно фейсбук послание.

Везни

Везните се дразнят на досадни, стари и вече видяни статуси от типа идва края на света, очаква ни студено време, не спира да вали… Понеже не знаем и не виждам какво става навън, всеки един трябва да каже какво е времето и във фейсбук – казва издразнената жена везни, която с удововолствие би сложила дислайк на такъв пост.

Скорпион

Представителите на тази зодия не обичат да бъдат критикувани и ненавиждат постове от типа страхувам се, не мога, няма да го направя… Дразнят се от мекушавостта, която проявяват хората както в личния живот, така и във фейсбук профила си.

Стрелец

Стрелецът го вбесяват хора, които използват фейсбук за да изразят недоволствие. Според стрелецът всички хора са добри и фейсбук не е място за хейтове, оплаквания, сърдня, гняв и протести. Много често се опитва да си обясни, какви са тези хора за които всичко е гадно.

Вижте и: Житейските принципи на зодиите

Козирог

Козирогът не понася хора, които нямат приоритети и цели. Много се дразнят на постове от типа: неделен мързел, цял ден бездействам, обичам нищо да не правя…  Бездействието на околните убива представителите на зодия козирог.

Водолей

Водолеите най-много се дразнят, когато трябва да работят в офиса, а на стената им излизат постове на техните приятели от екскурзии, пътувания и околосветски пътешествия. Представителите на тази зодия не се дразнят на безсмислените статуси, които постват техните приятели, а по-скоро тайничко им се радват и  присмиват.

Риби

Представителите на зодия риби най-много се дразнят на неблагодарни постове. Според рибите, хората, които не оценяват малките жестове, случайте неща и не вярват в мечтите си, обявяват постоянно снимки с намусени физиономии.

Вижте и: Кога различните зодии слагат край на връзката

Последно
Не пропускай