Зодиите на пазар

Шопингът е едно от най-любимите занимания на жените. Някои от тях не излизат без списък за пазаруване, други обичат случайните покупки, а астролозите твърдят че звездите оказват влияние върху начина на пазаруване. Лъвът купува без да се замисля, близнаците пазаруват хаотично, а телците са практични. Ето какво правят различните зодиии, когато отидат на шопинг:

Овен

Дамата овен винаги знае от какво се нуждае, какво да купи и в кои магазин да го намери. Нищо не я спира да похарчи цялата заплата за скъпи обувки или чанта.

Вижте и Шоколадови изкушения на зодиите

Телец

Дамата телец съчетава модерното с полезното и накрая си тръгва с пълна чанта практични покупки. Всичките й приятелки и завиждат за мултифункционалния усет, който тя притежава.

Близнаци

Близнаците пазаруват хаотично. Може да похарчат много пари за определено нещо, което на момента им харесва, а на другия ден се чудят за какво да го използват.

Рак

Дамата рак обикаля по магазините със дълъг списък, много добре знае за коя покупка си заслужава да даде повече пари, а за коя не. И винаги в портмонето има толкова пари, колкото е необходимо за да изпълни поръчката.

Вижте и Какво казват различните зодии пред огледалото

Лъв

Имат ли пари купуват, без да се замислят. Подарък на кучето на съседите, защо пък не? Свършат ли парите, не ги търсете нито за шопинг, нито за компания в мола.

Зодиите на пазарДева

Жената дева през зимата купува летни дрехи, а през лятото топли зимни вещи. Тази дама не подминава сезонните намаления и магазините с надпис „промоция“.

Везни

Везните много се колебаят и затова избират и купуват с придружител. Но за сметка на това винаги знаят какво е модерно, а какво клише. Обичат да се наслаждават на шопинг терапията.

Скорпион

Жената скорпион не е шопинг – манияк, а шопинг мрънкало. Все избира и все кусури намира.

Стрелец

По принцип стрелците не са дребнави, но вместо да се радват на шопинга, полудяват, защото винаги купуват излишни неща и се дразнят на некоректното отношение от страна на продавачите.

Вижте и Какви фейсбук постове дразнят различните зодии

Козирог

Жената козирог поверява три пъти срока на годност, иска гаранционна карта и след три минути може да се върне за рекламация, ако не е убедена в качеството на направената покупка.

Водолей

Жената водолей предпочита да напълни кошницата в някой доказан инернет магазин, отколкото да обикаля цял ден по магазините. Купила е куп неща, на които само тя може да намери приложение.Онлайн пазруване на зодиите

Риби

Рибите обикалят спокойно по магазините, без да се притесняват, че имат и други анганжименти. Прекрачат ли входа на мола, не излизат без покупка!

Последно
Не пропускай