Кога различните зодии слагат край на връзката

Различните зодии реагират по различен начин във всяка една ситуация. Вижте какво може да накара всеки един мъж представител на различна зодия да сложи край на връзката. Стрелецът го дразнят тъкностите, близнаците скуката, а водолея може да си тръгне при липса на свобода.

Овен Овенът слага край на връзката, когато половинката му започне да властва. Той не обича да му казват какво да прави и да го командват. Овенът не търпи критика, така че ако искате да запазите връзката си най-добре е да му кажете критиката по някой заобиколен начин.

Телец Хората от тази зодия са доста търпеливи и могат да простят и най-ужасните грешки на партньора си, но не и когато са публично унижени. За разлика от близнаците и стрелците те са затворен знак, който не иска да бъде нарушавано личното му пространство и спокойствие.

Вижте и: Какво правят зодиите преди интервю за работа

Близнаците Те не обичат, хората които постоянно се оплакват. Слагат край на връзката, когато им стане скучно. За да запазите мъжа близнаци в живота трябва да бъдете оригинални, да експериментирате, да се забавлявате в неговата компания и да харесвате новите неща.

Рак Когато спрете да му показвате чувствата си и любовта и да купонясвате без него, ще предизвикате рака да сложи край на връзката. Те са големи анализатори на всяко едно действие и движение на половинката си и няма да ви простят обидните думи.

Лъв Ако спрете да му обръщате внимание и да му се възхищавате, лъва ще ви се разсърди. Той обича да прекарва повече време с половинката и да бъде най-обичания и най-уважавания човек на света.

Дева Може да звучи смешно, но когато става въпрос за чистота, девата си има строги принципи и правила, които тяхната половинка трябва да спазва. Когато партньора им спре да чисти и да се грижи за дома, твърде вероятно е да сложат край на връзката.

Вижте и: Шоколадови изкушения на зодиите

Везни Ако не го подкрепяте във всяко начинание и отказвате неговите покани за луди партита, твърде вероятно мъжът везни да ви изостави. Везните си тръгват без поздрав, когато намерят нова любов. Те обичат да бъдат в центъра да събитията и всички да слушат техните шеги.

Скорпион Той си тръгва, когато усети, че няма вече страст между чаршафите. Освен това внимавайте какво правите, защото скорпионите са много ревниви хора. Никога няма да ви простят изневярата.

Стрелец Мъжът стрелец не иска да слуша дребни забележки. Дразни се на песимистично настроени хора, пестеливци и неискрени намерения. Ако откажете да му помогнете, когато има нужда от помощ, може да ви отпише от живота си.

Козирог Вашите лоши маниери и вредни навици, могат да накарат козирога да сложи край на връзката. Ако не се чувства сигурен и защитен козирога, също може да си намери друг партнъор и да ви накара да го зарежете.

Вижте и: Какво казват различните зодии пред огледалото

Водолей Той никога няма да каже, че иска да скъсате, защото ограничавате свободата му. Просто няма да се прибере вкъщи и сами ще разберете, че връзката е приключила. Водолеите обичат хората, които имат много приятели.

РибиТези мъже са идеалисти, мечтатели и големи романтици, слагат край на връзката при липсва на романтика в отношенията. Изчезнат ли чувствата, с тях изчезва и мъжа риба от живота ви.

Последно
Не пропускай