Покорете студеното време с лилаво червило

В края на слънчевото лято на модния подиум безмилостно нахлуват най-новите тенденции есен-зима. Тънките цветни платове в гардероба ни са скрити и прибрани за да освободят място на топлото есенно облекло.

Първата позиция заемат плетените шалове, шапки и пуловери допълнени от медните цветове на природата. В колекциите от облекла доминират тонове от земната палитра като кафяво, оранжево, бежово, маслиново напръскани с преливащи златни оттенъци.

В случая ярките есенни цветове като тъмно синьо и различните нюанси на искрящо лилавото остават подходящи комбинации за грим. Нетрадицинното лилаво червило става хит за сезона есен-зима.

Стилистите съветват да покорите студеното време и неутралните есенни цветове, използвайки смело лилавото червило. Безспорно е, че лилавите нюанси са един от най-предпочитани цветове за облекло. Но по-голяма част от дамите се опасяват да нанесат точно този цвят върху устните си, защото някак си не се вписва в палитрата наречена ежедневен грим.

Пробвали ли да съчетаете есенните дрехи с този убийствено силен, драматичен и контрастен цвят?

Ако все още не сте го направили трябва да знаете, че лилавото червило отива както на светъл така и на тъмен тен на кожата само трябва да откриете какъв нюанс лилаво пасва най-добре на вашето лице.

За дамите с по-светъл тон препоръчителни са червилата с розово-лилави оттенъци, а на по-тъмна кожа идеално пасват по-тъмни тонове на лилавото (цвят слива и цвят боровинка).

Първо почистете устните си със специален ексфолиант или фина четка за зъби и внимателно нанесете един слой от лилавото червило и ще видите колко красиви могат да бъдат неестествено лилавите устни.

Не забравяйте – акцента пада върху наситените устни, а очите остават съвсем леко подчертани само с черен молив и спирала.

Задължително сложете бронзиращ руж на скулите, защото ако не го направите вместо постигнете впечатляваща визия, ще получите бледо лице. Лилавите устни в комбинация с ярки сенки на очите придават арогантен вид на лицето. Наситената лилава гама цветове е подходяща и за грим на очите, но в този случай устните трябва да бъдат естествено гримирани.

Пробвайте да оцветите устните в лилаво и обърнете внимание на това колко екстравагантна, властна и красива жена могат да ви направят. Лилавият цвят има скрито убеждаващо въздействие, а дали ще успеете да го използвате зависи от вас.

Последно
Не пропускай