Аксесоарите на есента

Есенните аксесоари ви защитават от студа и помагат да изразите вашия индивидуален стил и характер. Вижте кои са те:

Голям чадър

Чадърът е задължителен аксесоар и верен съпътник на жената през есенно-зимния сезон. Дори когато метеролозите не прогнозират, че ще вали не забравяйте чадъра, защото есенния дъжд може да ви изненада.

Понякога големия чадър е необходим, за да ви предпази от бурния есенен вятър.

Шапки

Плетените барети с козирка и шапките с периферия са първи на списъка: аксесоарите на есента. Пухените шапки ушанки освен, че са модерни и топли за покоряване на студеното време придават и аристократичен външен вид на всяка дама.

Шалове

Шалове на райета, абстрактни форми, най-различни десени отново са модерни този сезон. Един стилен шал ще освежи ежедневната визия и ще ви направи забележими и неотразими.

Масивни бижута

Масивните колиета, обици и гривни са хит през есенно-зимен сезон. Дългите обици с дървени елементи и изцяло дървени гривни само допълват прекрасния есенен пейзаж. Може да ги намерите във всички цветове като започнете от по-нежните нюанси на цвят ясен и бук до тъмночервена череша. През есента са актуални и металните бижута със златен оттенък, както и аксесоарите с много блестящи камъчета. Есента предоставя възможност да експериментирате със всички видове масивни бижута.

Чанти

Голямата чанта от една страна идеално допълва всеки избран есенен тоалет, а от друга страна има славата на много практичен женски аксесоар. Дамска чанта за този представлява смесица от есенни цветове.

Дълги ботуши

Ботушите до коляното могат да бъдат съчетани с дънки, поли и рокли и да ви предпазят от дъждовното време. Дългите ботуши, които са изработени от естествена кожа остават защитен знак на есента.

Кожено яке

Коженото яке обикновено е в същия цвят като ботушите. Може да бъде декорирано със метални ципове, копчета, интересни форми или пухкав плат.

Наслаждавайте се на прекрасните гледки, които ви предоставя този сезон, защото с настъпването на зимния сезон ще се скрият последните слънчеви лъчи, а с това ще изчезнат и пъстрите есенни цветове.

Последно
Не пропускай