Отличителни мотиви на облеклото според сезона

С настъпването на нов сезон модните тенденции се променят, но определени белези и отличителни мотиви си остават с етикета вечна класика. Всъщност, когато се сменят сезоните, се сменят и дрехите, но детайлите върху тях продължават да отразят дъха на сезона.

Ето отличителните мотиви на облеклото според сезона.

Лято мотиви с дъх на море

На модня подиум през лятото преобладават дрехи, които са декорирани с морски елементи: корабчета, вълни, котви, райета и слънчеви лъчи. Шарените рокли перфектно пасват на лятното настроение, а шапките тип „капела с пясъчен цвят само допълват прекрасната визия.

Последните години на помощ на неудържимите летни вълни идват прозрачните чанти и обувки, които се комбинират с пъстрите летни детайли.

Пролет флорални принтове

Пролетта позволява да експериментирате с цветните десени. Една стилна дама задължително трябва да има в гардероба си сако със свежи цветни принтове и обувки с равна подметка, за да може да се разходи в парка и отново да се порадва на хубавото време.

Между флоралните принтове на дрехите са накацали пеперуди, които придават нежност и стил на женския силует.

Есензлатни елементи 

Най-често есенното облекло е декорирано със златни елементи. Змийските и леопардовите принтове са част от любимите дрехи на силните дами. Чантите от типа кълч със златни реси са най-подходящи за този сезон от годината. Кожените обувки с дебел ток и късото кожено яке със златни ципове ще овладеят дъждовното време.

Най-верният съюзник на дамите през есента са пъстрите шалове със златни пръски.

Зима топли празнични послания

През зимата най-актуални са дрехите с коледните мотиви. Задължително трябва да посрещнете новия сезон с червени ботуши, червена чанта и повече аксесоари в такъв цвят.

Снежинки, ледени върхове, еленчета и образът на Дядо Коледа идеално допълват плетените зимни аксесоари. Зимните месеци са много празнични, така че дрехите със сърца са част от ежедневното пухкаво облекло.

Ако пролетта са актуални цветните десени, през зимата трябва да заложите на по-изчистените комбинации  и модели.

Има неща, които независимо от сезонните трендове са постоянно модерни и актуални. Дънковите панталони, ризи и жилетки заемат най-голямо площ от гардероба ни всеки сезон, защото вървят на всичко.

Отделно от всичко, което е написано по-горе, комбинацията бяла официална риза, черен панталон и обувки с висок ток остава вечна модна класика.

Последно
Не пропускай