Идеалната Коледа според различните зодии

Честита Коледа на всички наши читатели, почитатели и фенове! В това хубаво празнично утро отворете сърцата си, за да се почувствате обичани, здрави и щастливи! Коледа за някой е приказен семеен празник, за други възможност да попътуват, а за трети истински спектакъл.

Вижте идеалната Коледа според различните зодии.

Овен

Овенът преди коледните празненства прави сметки-равносметки да не похарчи много пари за подаръците. Ако  овенът не ви е казал какво иска за Коледа, това не означава, че не очаква подарък от вас. За представителите на тази зодия идеалната Коледа представлява празник, в който се получават желаните подаръци.

Телец

Ако на стената във фейсук на Коледа се тагне приятел от някой грандиозен концерт или музикално събитие – да знаете това е представител на зодия телец. Няма да пропуснат нито едно коледно тържество и музикален спектакъл.

Вижте също: Зодиите на пазар

Близнаци

Няма значение къде ще отпразнуват Коледа, по-важна е компанията. За близнаците празникът на Рожденство Христово си е рожден ден и трябва купон да става. Дори  да посрещнат коледните празненства затрупани в преспа сняг, за представителите на зодия близнаци това е интересно коледно преживяване.

Рак

Ракът ще покани цялото семейство вкъщи за Коледа. Още от началото на декември е измислил как да приготви празничната вечеря и какви подаръци да подари на близките си. Ще останете изумени от различните видове ястия на трапезата, които ракът е приготвил с любов за близките си.

Лъв

За представителите на зодия лъв Коледа е идеално време за равносметка на изминалата година. Ще използват Коледа, за да се похвалят колко много неща са успели да свършат през последното десетилетие. Жената лъв очаква да я слушате с интерес и желае да предизвика бурни аплодисменти по повод края на годината.

Вижте и: Шоколадови изкушения на зодиите

Дева

Девата е много добър организатор, така че ако ви покани да отпразнувате заедно Коледа със сигурност няма да ви липсва нищо. Идеалната Коледа за жената дева е спокойна вечер, украсена елха, вкусна вечеря и малки коледни подаръчета.

Везни

Везните обичат да прекарват Коледа в компания с най-близките си хора. Обичат да вали сняг, да готвят и да украсяват новогодишната елха и дома си.

Скорпион

Заря, шампанско и по-малко от празничната традиция предпочитат представителките на зодия Скорпион. Привърженици са на нестандартната коледна вечеря.

Стрелец

За всички зодии Коледа е най-семейния празник, а за стрелеца възможност да попътува. Идеалната Коледа за стрелеца е в някоя нова и непозната страна, а защо не и на морския бряг.

Козирог

Идеалната Коледа за козирога е вкъщи пред телевизора или до камината с хубава книжка. Козирога обича да се наслаждава на топлия домашен уют и да превърне празниците в желаната почивка.

Водолей

Водолеят не си пада по празненствата, така че да не се учудите ако преспи Коледа или прекара двуседмичната почивка играйки на любимата игра пред компютъра. Най-много ще го зарадва нестандартния подарък под елхата.

Риби

Рибите обичат да спазват празничните традиции. Идеалната Коледа е с любимия човек до тях и хубава вечеря, специално приготвена за половинката им.

Последно
Не пропускай