Любимата шапка издава характера му

Мъжката мода е загадка за много жени. Начинът на обличане както при жените, така и при мъжете разкрива голяма част от характера на индивида. И неслучайно психолозите и модните специалисти са разгадали какво означава изборът на шапка. Има една много известна българска поговорка „Виж му ума, та му скрой шапката“. Ако тръгнете в обратна посока на старата поговорка, и първо се загледате шапката, която носи, след това можете да прецените какъв човек е. Несъзнателно любимата шапка издава характера му!

Бейзболна шапка

Мъжът, който притежава куп бейзболни шапки в гардероба си се старае да остави собствения си почерк навсякъде, където се появи. Това е мъж със спортна натура, който много добре знае трябва да облече елегантната риза, а кога неофициалната жилетка. Бейзболната шапка говори, че става въпрос за мъж със стил. Този мъж обича закачливи жени. Ако сложи бейзболната шапка на обратното бъдете предпазливи те са малко опасни.

Шапка Федора

Мъжът, който носи шапка федора може да не е актьор, но има желание да демонстрира актьорските си умения пред многомилиона аудитория. Шапката показва, че той иска да привлече женското внимание и да покаже, че е истински джентълмен. От друга страна, независимо от това дали имат половинка или не, винаги се нуждаят от малко повече свобода.Каква мъжка шапка

Каубойска шапка

Човекът с каубойска шапка е истински мъжкар. Той е горд, че се е родил мъж. Той разполага с широка гама от умения, включително стрелба. Обича силните жени, които не се страхуват от екстремни спортове и в също време ще се опита да даде всичко необходимо на жената до него.

Шапка Каскет

Мъжете с каскет на главата са весели индивиди. Доста често те са сърцето на компанията. Всички ги обичат, защото не отказват покана за купон. И освен това, че е добър приятел- купонджия, винаги е насреща да помогне.

Шапка с широка козирка

Момчето, което носи шапка с широка козирка напред, обича да танцува, да пее и да създава музика. Нищо чудно да се окаже част от хип-хоп културата или някакъв музикант. Най-странното при тези мъже е, че те са успешни и доста скромни хора.

Плетена шапка

Обикновено момчетата носят плетени шапки през зимата. Ако не си го представяте с каубойска или шапка федора, това означа, че този мъж е практичен. Той залага само на изпитани и проверени ходове и не иска да рискува.

Последно
Не пропускай