Няколко тайни за дрехите на точки

Ставаме свидетели, че дрехите на точки се превръщат в неразделна част от модното пространство.

Едва ли има човек, който не си спомня точковите тоалети и шапки от филмите на американска актриса Мерилин Монро. Модните експерти споделят мнението, че дрехите на точки прикриват недостатъците и подчертават извивките на женския силует, но само ако са правилно подбрани, в противен случай може да ви превърнат в клоун с костюм на точки. Сега ще ви разкрием няколко тайни за това как правилно да изберете и как да съчетаете дрехите, ако решите да се облечете в точки.

Най-впечатляваща комбинация: бяла основа с черни точки или обратното черен фон на бели точки в допълнение с червен аксесоар (обувки, чанта, колан, панделка). Ще изглеждате зашеметяващо!

И докато предишната комбинация е класика, съчетанието на райе и точки не е толкова известно. Препоръчително е горната част от облеклото да бъде на райета, а долната панталона или полата на точки. Доверете се на тази уникална комбинация ако искате да промените ежедневния си стил.

Големите точки разширяват фигурата и не се препоръчват на по-закръглените дами.
Шалче на точки в комбинация с изчистена блуза ще направи да изглеждате неотразимо.
Шапка на точки в комбинация с изчистен бански.

Точките на обувките трябва да бъдат в същият цвят и размер като на точките на блузата или ризата, а панталона да бъде едноцветен.

Не забравяйте, че когато носите дрехи на точки, няма нужда от много бижута, особено от аксесоари в същата форма.

 

Последно
Не пропускай