Бижутата, които всяка дама трябва да има

Само едно подходящо бижу може да ви направи да изглеждате по-специално. Само един добре подбран аксесоар може да придаде блясък, не само на стайлинга, а и на вашето излъчване. И като изключим скъпоценните камъни, ето бижутата, които всяка дама трябва да има, ако желае да изглежда блестящо всеки ден.

Задължителни бижута

Златни украшения

красиви обеци
Тези красиви обеци може да купите оттук

Малките златни обеци блестят и се забелязват отдалече. Дори имитацията на злато много добре върви в комбинация с изчистени едноцветни дрехи. Особено, когато искате да поставите основния акцент върху бижуто, го съчетайте с дрехи в по-тъмни нюанси.

Идеални цветове за златистите бижута са тъмно синьо, черно, цвят марсала, червено и др. Модерни са всички нюанси на златното от жълтеникавото турско злато до бяло злато. Достатъчно е само едно златно украшение, за да заблестите като модна икона на сцената.

Естествени перли

Колие с перли
Колието с перли може да купите оттук

Естествените перли имат много хубав преливащ се цвят и неправилна кръгла форма. Наистина се открояват от изкуствените перли, които се опитват да копират естесвеният им сатенен блясък. Ако искате да бъдете нежната грация на вечерта, заложете на бижутата, които са изработени от естествени перли.

Масивни бижута

Голяма част от дамите предпочитат малките и нежни бижута, защото си мислят, че големите са много натрапчиви. Напротив масивните бижута са идеални, за да привлечете внимание и да подчертаете вашата самоувереност. Само едно голямо колие по врата или пръстен с голям камък може да промени мигновено вашия аутфит.

Металните халки

Големите обеци oтиват и на прибрана коса и на дълга спусната коса. Металните отбясъци идеално допълват вечерната и ежедневната визия. Може да ги носите навсякъде, защото са шик, закачливи и секси. Нищо чудно приятелките и колежките да завидят  на непокорният ви младежкия дух.

Група гривни

Продават се група от няколко гривни, които модните дизайнери са съобразили, така че никога да не се разделят една от друга. И цветовете се доближават и материалите си пасват и няма нужда да мислите как да съчетавате бижутата. Доказателство за това е заглавната снимка. Изборът е ваш!

Последно
Не пропускай