Обувките, които всяка жена трябва да има

  414
  черни обувки на високи токчета

  „Нямам какво да облека и какви обувки да избера за тоалета“ – типичен женски проблем. Съществуват няколко модела обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си, за да предотврати част от този проблем.

  Черни обувки

  Задължително трябва да притежавате два чифта черни обувки: официални на високи токчета и обикновени равни обувки. Първите са секси, а вторите удобни и практични. Черните обувки отиват на всякакво облекло. Стилните черни обувки на високи токчета са идеални за всякакъв тип вечерни партита. Докато изчистените равни обувки са удобни за работа, срещи и ежедневни събития. Черните обувки ca идеалния избор в такива моменти, в които се чудите какво да облечете и с какви обувки да го съчетаете тоалета си.

  Бежови балеринки

  Втори на списъка „Обувки, които всяка жена трябва да има“ са бежовите балеринки. Просто няма магазин за обувки, в който да няма такъв цвят и модел балеринки. Най-често бежовите балеринки са декорирани с дантелена панделка, метално въженце или плетен принт. Те са ненатрапчив аксесоар, който може да използвате, когато искате да акцентирате върху облеклото си. Тяхното присъствие е задължително в дамския гардероб, защото всяка жена има нужда от леки и удобни обувки. Изглеждат женствено, и освен това бежовите обувки оптически удължават краката. Естествена кожа, велур или лачени – каквито и да изберете няма да сбъркате.

  Кафяви кожени ботуши

  Кафяви кожени ботуши – това са обувки с характер. Всяка есен се появяват различни модели кафяви кожени обувки. За да изберете подходящия нюанс на кафяво, трябва малко да се поразходите по магазините и да разгледате различните предложения. Много добре се съчетават с дънки, клинове, поли, рокли, туники и всякакви други дрехи. Препоръчително е кафявите ботуши да са изработени от естествена кожа, за да не запарват кожата на краката.

  Вашите обувки

  Черните обувки, бежовите балеринки, кафявите кожени обувки са класика в жанра. Трябва да намерите вашите обувки, които да спират хорските погледи на улицата. А приятелите да ги наричат вашите обувки. Може да си позволите най-пъстрите обувки на света, важното е вие да се чувствате добре и да се откроявате от другите. Не е тайна, че любимите обувки повишават самочувствието, така че какво, ако изглеждат малко необикновено.

  И още един съвет – ако се появят колебания дали да купите скъпи или имитация на марковите обувки, изберете по-скъпите.