Коледа като по американските филми

Приглушена светлина, американските филмови продукции проникнат в духа на празниците и се опитват да ни потопят в магията на Коледа. Следват рекламите, които ни заковават вниманието и ни карат да се замислим какъв подарък да изберем.

А коледните покупки и празничното тържество нанасят сериозни удари върху семейния ни бюджет.

Това е една от причините вместо празнично настроение, да завладява отчайващо чувство, че нещо липсва в коледната картина. И всичко това ни превръща в човек, който не обича еуфоричното украсяване и празнуване.

Телевизионните коледни истории носят послание, че на Коледа стават чудеса.

Вие вярвате ли, че коледните мечти се сбъдват само по филмите?

Този път, хайде да направим Коледа като по американските филми. Поздравления получихте главната роля във филма Коледа като по американските филми. Главният герой спазва коледната традиция и вярва в магията на Коледа.

Коледа няма да бъде това, което е ако не украсите всяко кътче у дома, имам предвид и стълбището, балконите и двора. А когато съседите видят какво сте направили със сигурност и те ще допринесат за коледното настроение. Така съседната улица ще копира вашата коледна идея и квартала ви ще заприлича като на град от американските филми или на коледно вълшебство като в рекламите на Кока кола.

Коледното украсяване е заразно, вижте във фейсбук заваля сняг от коледни дръвчета. Топлият и уютният дом създава коледно настроение.

В навечерието на Коледа стават чудеса!

Очаквайте чудеса, те се случват само на тези, които вярват в тях. Коледа е семеен празник, на който да се радвате, да простите, да поискате прошка или да се извините.

Да, точно както в повечето американските филми хората на Коледа се сдобряват, забравят всички лоши неща и запазват само хубавите спомени. Дайте си възможността да започнете от начало. Хората на Коледа получават признания за добре свършената работа в последния най-неочакван момент. И точно като по американските филми на сцена сам вкъщи на Коледа на вратата пристига неочакваната изненада. До преди малко филма бе сантиментален, а сега ще придобие шеговит характер.

На американската коледна вечеря задължително присъства пълнена печена пуйка. Но вие не сте от тези жени, които обичат да стоят с часове в кухнята и да готвят първо, второ, трето, ястие, предястие….

Предпочитате да си поръчате да ви доставят пица до вкъщи, вместо да си играете в кухнята. Преди няколко дни ви представихме рецептата за коледни меденки. В дълбок съд слагате брашно, мед, яйца, захар, сода за хляб, канела и бъркате с дървена лъжица.

Спокойно – вие участвате в американски филм, в който спечелихте главната роля на обърканата домакиня, която прави първите опити в кухнята. И сега предстои най-интересната част, защото вие нямате точилка, за да разтегнете тестото.

Импрозвизирайте!

Вместо точилка може да използвате стъклена бутилка. Финалът – това е най-хубавата част. Създавате коледните меденки в различни форми.

Не забравяйте да изпратите искрени пожелания и да честитите на празниците на вашите близки, приятели и познати. Знаете ли, че по улиците в САЩ всички се поздравяват, навсякъде се чува Весела Коледа и се пеят коледни песни. Подарете по една коледна усмивка на всеки срещат човек, а защо да не поздравите всеки срещат!

Според коледния сценарий филма приключва със среща със старото гадже, новата любов или истински приятел, защото на Коледа наистина стават чудеса.

Последно
Не пропускай