Пожелания за рожден ден

Честит рожден ден! И после?

Какво пожелание да изречете или напишете така, че да бъде запомнено и да стигне до сърцето на любимия човек, който празнува?

Дали не е прекалено остроумно, дали е уместен хуморът и доколко, дали не трябва да сте малко по-резервирани, и дали няма да излезе по-сърцераздирателно, отколкото би ви се искало…

Нахвърляме 10 идеи за наистина уникални послания, които подхождат на сюблимния момент, а вие ще си ги комбинирате и напасвате така, че да подхождат – на мама и на шефа, на любимия мъж, сестра, приятелка…

Честит рожден ден! Бъди винаги здрав/а, умна/умен, красив/а, все така мил/а и усмихнат/а, благородна/благороден и забавна/забавен, секси и много, много обичан/а! Обичай!


С пожелания за 365 дни, изпълнени с положителни емоции и адреналин! Бъди личност!


Честит рожден ден! Тайната на младостта е в това да живееш почтено, да ядеш бавно и да не казваш истинската си възраст!


Вижте също и Пожелания за сватба


Винаги съм си мечтала да има някой в живота ми, който да ме разбира по-добре от самата мен. Желанието ми се сбъдна, когато ти се появи в живота ми. Честит рожден ден!


Удовлетворение! Това ти пожелавам, за да си щастлив/а с всичко, което правиш – така и трудностите ще ти изглеждат като игра! Обичам те, бъди себе си!


Честит рожден ден! Пожелавам ти вълшебна година, изпълнена със здраве, любов, щастливи мигове – малки и големи, и още: дълголетие и наслада!


Спомняйки си всички страхотни мигове, прекарани заедно, ме карат да се усмихвам. Благодаря ти, за всичките пъти, когато си ме правила щастлива! Честит рожден ден!


Честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш като птиците – да можеш да полетиш след мечтите си!


Добър приятел ще запомни рождения ти ден. Един невероятен приятел ще забрави на колко години ставаш! Успех във всичко, здраве и страхотни преживявания безброй!


Късмет и любов, здраве и безкраен празник – ти заслужаваш това и много повече… Забавлявай се във всеки от милиардите красиви мигове пред себе си!

Последно
Не пропускай