Какво да подарим на любимия мъж за Коледа

Идва Коледа, а вие все още се чудите какво да подарите на вашия любим. Ако не сте избрали коледен подарък за половинката си може да се почерпите с идеи от нашите предложения.

На пазар с отстъпки!!!

Фото подарък

Може да направите голям пъзел с вашата любима фотография и да се забавлявате в студените дни, докато го сглобявате на пода. Може да си поръчате от вашите снимки да направят смешни карикатури. Тази весела картина със смешните ви лица ще предизвика смях и добро настроение всеки път, когато я видите на стената. Интересни фото подаръци са и чашките, календарите и ключодържателят с обща снимка.

Идеален коледен подарък са преспапиетата. В много от магазините за ръчно изработени подаръци могат да ви сътворят стъклена топка с ваша снимка с падащ сняг. В тона на коледните празненства може да поръчате няколко музикални топки с различни размери.

Практичен подарък

По-голяма част от мъжете не държат подаръка да има хубав външен вид, а да бъде практичен. Помислете какви хобита има и какво обича вашия партньор.

Примерно, ако е футболен запалянко може му подарите тениска, шапка  или шал с логото на любимия футболен отбор. Билетите за мач, филм, театрална постановка, музикален концерт или екзотична екскурзия за двама са най-подходящи за почивните празнични дни.

Ако обича да пътува му подарете раница, куфар, карта, спален чувал, допълнителна батерия или хладилна чанта.

Друг вариант е да осъществите някоя негова мечта и да му купите нещо, от което има нужда. Като на пример: аксесоар за колата, часовник, спортно облекло, спортна бутилка, музикален инструмент, чанта за лаптопа и др.

Романтичен подарък

Поставете червена покривка на масата, бутилка вино и две стъклени чаши. Спуснете пердетата и с малките ароматни свещички направете сърце. Коледните светлини допълнително създават романтична обстановка у дома.

За да направите романтичната изненада коледна, го посрещнете като Снежанка. Ако не успеете да намерите специално секси бельо на Снежанка, си купете ново червено бельо и шапка на Дядо Коледа и ще се превърнете в най-неочакваната коледна изненада. Идеята от типа направи си сам няма да остане неоценена от страна на вашата половинка.

Последно
Не пропускай