Eдин трик за перфектно извити мигли

Хубавите мигли отварят погледа, затова всички жени мечтаят да имат удължени, уплътнени и извити нагоре мигли. За тази цел ще ви разкрием една тайна, която ще ви помогне да направите сами прекрасно извити, дълги и обемни мигли вкъщи.

Всъщност това е един трик за перфектно извити мигли. Необходими са само три неща: щипка за мигли, сешоар и любимата спирала

1. Пуснете топлата струя на сешоара и задръжте 10 секунди щипката за мигли.
2. След това изчакайте 30 секунди да се охлади.
3. Дръжте уреда с едната ръка, а с пръст на другата ръка докоснете, за да проверите дали повърхността е все още гореща.
4. Захващате миглите с щипката за извиване при основата, задържате миглите и леко завъртате щипката. Достатъчно е да извиете 2 пъти миглите с щипката.
5. Довършете картината „извити мигли“ като нанесете два пласта върху миглите от любимата спирала. Поставяте четката в корените на миглите и плъзгате нагоре със зиг-заг движения. Може да сложите още малко спирала на долните мигли. Вече имате перфектно извити мигли.

Направените извити дълги мигли се нуждаят от малко количество цветен грим на лицето. За да постигнете по-изразителен поглед нанесете първо грима на очите.

Оформете околоочния контур с черна очна линия и напластете миглите със спирала за повече обем. Не забравяйте силата, която има черния молив.

Използвайте техниката за създаване на котешка очна линия на горния клепач. Очертайте извитата линия на горните мигли от вътрешния ъгъл на окото към външния, за да издължите визуално формата на окото.

Преминете към нанасянето на цветен грим. Дали ще подберете нежни и светли тонове или по-наситени цветове (сенки) за останалата част от макиажа зависи от повода и настроението ви.

Пред красивите жени вратите се отварят сами. Сега сте вие наред, подчертайте грима на очите и преценете сами към коя врата ще се запътите.

Последно
Не пропускай