Червило според зодията

Коя зодия сте?

Този въпрос понякога дразни, но неговият отговор носи много и различна информация – например това какво червило е подходящо за различните знаци от зодиака.

Изборът на цветове е следствие от човешкия характер, а астрологията изследва човешките характеристики. Затова можете да се осланяте изцяло на съветите ни за нюанса червило, подходящ за родените в зодия Лъв, за цветовете, които се препоръчват на Девите…

Овен (21 март – 20 април)

Вие сте смели, настроени приключенски, импулсивни. Имате силна харизма и се отказвате рядко от набелязаната цел, но не обичате да се вслушвате в съвети и затова понякога съжалявате.

Съвет: Избирайте дръзко и изразително червено червило, а за летния сезон е много подходящо и наситено оранжево.

Телец (21 април – 20 май)

Вашият знак е прочут със своята издръжливост, трудолюбие, стабилност. И с факта, че обожавате лукса. На моменти сте опърничави и темпераментни.

Съвет: Гланцове и червила в наситените цветове на малина и касис ще ви донесат усещане за спокойствие.

Не пропускай: Какво казват различните зодии пред огледалото

Близнаци (21 май – 21 юни)

Известни като твърде разговорливи, близнаците са големи купонджии. Мъдри по природа, но и ексцентрични, винаги балансирате между този ексцентризъм и кича.

Съвет: Прасковените тонове ви носят стил и подхождат на личността ви.

Рак  (22 юни – 22 юли)

Силно емоционални и с често променящо се настроение, вие сте склонни да се затваряте в себе си. Изключително сте привързани към семейството си. Склонни сте към ранен брак и имате нужда от подкрепата на близките си, когато вземате решения.

Съвет: Кораловите багри и естествените цветове ви отиват много, а и олицетворяват вашата отдаденост на другите.

Лъв (23 юли- 22 август)

Много обичате да контролирате нещата и често ви определят като деспотични личности. Тъй или иначе, вие винаги сте център на внимание, доста екстровертни и социални.

Съвет: Розовото в най-наситените му нюанси приляга идеално на ярката ви същност!

Виж още: Зодиите на пазар

Дева (23 август-22 септември)

Перфекционистите на зодиака, девите са организирани и критични най-вече към себе си. Понякога срамежливи, понякога – твърде открити.

Съвет: Червило с бляскави частици, които отразяват слънцето, ще подчертае вашата грация и нежност.

Везни (23 септември- 22 октомври)

Много ви бива да обмисляте и претегляте всички гледни точки, дори когато става дума за нещо дребно и обикновено. Вие сте от хората, които са душата на всяка компания и имате изключително силен усет за красивото.

Съвет: Цветът на червеното вино мерло е точно за вас, с него ще бъдете неотразими романтички.

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Понякога сте прекалено изискващи, отдадени на това, което правите, и често сте доста сериозни. Мистичните ви наклонности са пословични.

Съвет: Използвайте червило с пастелни нюанси, които ще подчертаят вашата сексуалност и ще омекотят строгото ви изражение.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Наричат ви „щастливците на зодиака“, тъй като сте отворени към всякакви промени, пътешествия, импулсивни сте и общителни. Винаги търсите още и още знания, но и прекалената мнителност ви е присъща.

Съвет: Кафеникавото, но не прекалено наситено червило и това с лек розов оттенък е точно за вас.

И още: Какво правят зодиите преди интервю за работа

Козирог (22 декември- 19 януари)

Искате всичко от живота, и винаги знаете как да го получите. Понякога сте прекомерни егоисти, не можете да се наречете чувствителни натури.

Съвет: Изберете светло, свежо и розово червило, за да балансирате със суровия си характер.

Водолей (20 януари- 18 февруари)

Оптимистични, раздаващи се и честни личности, вие сте много готини – грижите се за природата, обичате да създавате и сте оригинално мислещи, но можете да бъдете и доста упорити.

Съвет: Спокоен, земен, това е верният тон при вас, в розова и златиста гама.

Риби (19 февруари- 20 март)

Най-големите мечтателки са сред вас. Щедри и симпатични, вие сте много емоционални и с богато въображение. Но пък всичко реалистично ви е чуждо.

Съвет: Нуждаете се от силен цвят за устните, да кажем – тъмночервено, за да балансирате емоциите си.

Последно
Не пропускай