Червило според цвета на кожата

Червилото е най-мощното оръжие на жената. Има едно основно правило цветът на червилото се избира според тена на кожата. За дамите със светла кожа препоръчителни са по-светлите цветове, а тези с по-тъмен тен на кожата идеални са червилата с по-наситени тонове. Сега е моментът да разберете какъв цвят червило да изберете. Заложете на вашите цветове.

Най-подходящо червило за светла кожа е червило с по-светли тонове. Пастелните цветове като бежовото и прасковеното са идеални за жените с такъв цвят кожа, защото са в хармония с тена на кожата на лицето.

Ако харесвате по-тъмните цветове заложете на нюансите на розовото. Категорично забравете за лилаво, бордо или крещящо червено червило. В случаите, когато цвета на червилото съвпада с тена на лицето, задължително трябва да сложите акцент върху грима на очите.

Най-подходящо червило за бежова кожа е оранжевото червило. Също така и тухленочервеното червило е идеален избор за бежовата кожа. Благодарение на този цвят ще увеличите обема на устните и ще изглеждате по-привлекателно.

Най-подходящо червило за кожата златен оттенък са червените и кафявите червила без блясък. Тъмно кафяво, карамел, цвят кафе придават чар на кожата със златен оттенък.

Жените с бронзов оттенък на лицето са истински късметлийки, защото им отиват всички цветове. Най-подходящо червило за кожата с бронзов оттенък е цвят корал и всички нюанси на кораловото.

Най-подходящо червило за шоколадова кожа е червеното. Тъмната кожа се нуждае от наситени цветове, защото я подчертават без да я затъмняват. Ярко червено, червеникаво-кафяво, малиново, също са идеални са шоколадовата кожа.

Последно
Не пропускай