Най-впечатляващи комбинации с цвят корал

Дрехите в бяло и черно заемат най-голямата част от вашия гардероб, защото без много да се замисляте може да ги съчетаете и комбинирате с всички цветови нюанси.

Има един цвят, който не е неутрален като бялото и черното, но идеално пасва с другите цветове – цвят корал.

Силен, топъл, предизвиква вълнение и зарежда с позитивни емоции. Вариантите за комбиниране на кораловото с други цветове са много, ето най-добрите и най-впечатляващите комбинации и какво говорят те:

СИНЬО С КОРАЛ – това е комбинация която пречупва и подчертава индивидуалното излъчване. Най-подходящ нюанс за кораловия цвят е морското синьо.

ЗЕЛЕНО С КОРАЛ – това е комбинация, която асоциира на сладкo изкушение. Кораловият цвят отлично се комбинира и с ментовото зелено.

ЖЪЛТО С КОРАЛ – много свежа и нежна комбинация, която създава слънчево настроение.

ЧЕРВЕНО С КОРАЛ – силна и ефектна комбинация, която се използва за акцентиране на определени детайли. Светлите нюанси на кораловото балансират яркия червен цвят.

ЛИЛАВО С КОРАЛ – малко нестандартно съчетание, което говори за творческите способности на индивида.

КАФЯВО С КОРАЛ – нежна комбинация, шоколадовото кафяво или цвят камел отлично пасва с кораловия цвят

БЯЛО ИЛИ ЧЕРНО С КОРАЛ – комбинация за добро впечатление, разкрива добрия вкус и стил на една дама.

С кораловите дрехи вървят и златисти и сребристи аксесоари. Безспорно е, че кораловият цвят е най-подходящ за лятото. Но правилното съчетаване на кораловите тонове с другите цветове и през зимата ще внесе топло настроение, където и да се появите.

Последно
Не пропускай