Дръзки червени устни

Да направиш устните си дръзки и привлекателни с червено червило никак не е лесна работа. Съществуват две основни правила, които трябва да спазвате при слагането на червено червило.

Как да постигнем привлекателни червени устни

1. Натрапващото се червено червило изисква да бъде правилно съчетано и с другите цветове на лицето.

2. Внимавайте червеното червилото да не излиза извън границите на контура на устните ви.

Прочетете как да нанесете червеното червило без грешка.

Започнете с нанасяне на червен молив

Преди да вземете червения молив намажете устните с ексфолиращ крем, за да прикриете сухата кожа. Нанесете тънък слой балсам, за да хидратирате устните.

След 15-20 минути изтрийте остатъците от балсама и сложете коректор за устни. По този начин ще удължите трайността на грима.

С червеният молив сложете няколко ориентировъчни точки на долната и горната устна. Свържете точките, без да излизате от контура на устните.

Използвайте четка за нанасяне на червеното червило, за да избегнете евентуални излизания извън контура на устните. Започнете от ъглите и постепенно запълвайте контура към централната част на устните. Завършете макиажа на устните като добавите тънък слой прозрачен гланц.

Използвайте балсам за устни

Кожата на вашите устни се нуждае от поддръжка. Използвайте балсам, за да запазите устните си здрави и красиви и да предотвратите появата на бръчки. Нанасяйте червилото само върху добре почистени и хидратирани устни. Червилото остава там, където му е мястото, когато устните са добре обгрижени.

Акцентът пада върху червените устни, а макиажа на очите трябва да бъде направен с по-нежни цветове.

Естествено червени устни с няколко домашни трика

Вярвате ли, че може да направите устните си естествено червени без молив за устни или скъпо червено червило?

Предлагаме ви една домашна рецепта за естествено червени устни. Необходими са само две неща: заквасена сметана и семена от нар.

Вземете зърна от нар и ги смачкайте, така че изстисквате сока да останат само семена. Слагате заквасената сметана в малка чаша и добавяте семената от нар. Разбъркайте сместа и след като се уеднакви нанесете върху вашите устни. Оставете да подейства 15-20 минути и изплакнете с хладка вода. С тази маска може да предпазите и кожата на устните от напукване и изсушаване, ако я нанасяте поне един път на седмицата.

Млякото е основна съставка в много маски, защото почиства кожата и я прави копринено мека. Нарът съдържа калций, магнезий, фосфор, желязо, натрий и други полезни вещества за подхранване на кожата. С тази домашна рецепта устните ви получават по-изразителен цвят, защото попиват от червения цвят на нара.

Ако нанасяте по-често тези съставки ще установите, че цвета на устните ви се постепенно се променя. Те стават червени, сочни и меки, а добре обгрижените устни имат повече блясък.

Освен семената нар и хранителните вещества в червените чушки, домати, цвекло, моркови, череши, боровинки и други плодове и зеленчуци от червената група помагат да се запази естественият червен цвят на устните.

Сочни устни с цвят на череша

Искате да бъдете красиви, елегантни и да привлечете мъжкото внимание?

Заложете на червеното червило с цвят на череша!

Червените устни са най-силното оръжие на жените. С урока по-долу ще ви покажем как да направите сладки, сочни и червени устни като череша. Устни, които с голямо удоволствие бихте захапали.

Мисля, че във вашата козметична чанта ще намерите трите необходими неща за да ги направите: червен молив за устни (цвят череша), молив цвят бордо и гланц. Ето как да поставете главния акцент върху червените устни.

  • Първа стъпка: Нанесете внимателно неутралния коректор за по контура на устните. След това очертайте контура на с помощта на за устни, без ъглите на устните. Червената линия не трябва да излиза от естествения контур на .
  • Втора стъпка: Запълвате вътрешността на устните с червения молив, като започнете от централната част на горната устна.
  • Трета стъпка : С помощта на молив цвят бордо запълвате ъглите на устните.
  • Четвърта стъпка: Нанесете два пласта от прозрачния гланц, за да получите сочни червени устни с цвят череша. С последната стъпка ще направите цвета на устните по-дълготраен. Интензивният червен цвят и прозрачния гранц придават плътност на устните, а усмивката неустоим чар. Усмихнете се, няма усмихнато лице, което да не е красиво.

Как да направите червени омбре устни

Червените устни са много актуални и привлекателни през последните няколко години.

Но какво точно трябва да направите, за да изглеждат перфектно и зашеметяващо?

Това е много лесно, просто следвайте стъпките по-долу и ще получите червени омбре устни както на снимката от фото урока. Необходими са само три неща: несъхнещ коректор (телесен цвят), черен молив за устни и наситено червено червило.

1. Първо нанесете несъхнещият коректор, за да предотвратите създаването на бръчки около устните. Тази стъпка е много важна, така че не я пропускайте.

2. След това внимателно очертайте устните си с черен молив. Така ще увеличите тяхната плътност. Внимавайте с черния молив, защото не трябва да излизате от естествения контур на устните.

3. Проверете какъв нюанс на червеното червило отива на цвета на вашата кожа на лицето. В случая може да изберете червило и гланц за устни в един продукт и резултата ще бъде „уау“. И накрая сложете хубаво червено червило, като започнете от вътрешната страна, така че да слеете червения цвят с черната линия. С помощта на четката на гланца размажете двата цвята. Трябва да получите същия омбре ефект както на снимката.

Всъщност това е един  грим-трик, с който ще подчертаете вашите устни.  Лейдис, следвайте стъпките и се опитайте да направите червени омбре устни сами!

Последно
Не пропускай