Дръзки червени устни

173
червени устни

Да направиш устните си дръзки и привлекателни с червено червило никак не е лесна работа. Съществуват две основни правила, които трябва да спазвате при слагането на червено червило.

Дръзки червени устни

1. Натрапващото се червено червило изисква да бъде правилно съчетано и с другите цветове на лицето.

2. Внимавайте червеното червилото да не излиза извън границите на контура на устните ви.

Прочетете как да нанесете червеното червило без грешка.

Започнете с нанасяне на червен молив

Преди да вземете червения молив намажете устните с ексфолиращ крем, за да прикриете сухата кожа. Нанесете тънък слой балсам, за да хидратирате устните.

След 15-20 минути изтрийте остатъците от балсама и сложете коректор за устни. По този начин ще удължите трайността на грима.

С червеният молив сложете няколко ориентировъчни точки на долната и горната устна. Свържете точките, без да излизате от контура на устните.

Използвайте четка за нанасяне на червеното червило, за да избегнете евентуални излизания извън контура на устните. Започнете от ъглите и постепенно запълвайте контура към централната част на устните. Завършете макиажа на устните като добавите тънък слой прозрачен гланц.

Използвайте балсам за устни

Кожата на вашите устни се нуждае от поддръжка. Използвайте балсам, за да запазите устните си здрави и красиви и да предотвратите появата на бръчки. Нанасяйте червилото само върху добре почистени и хидратирани устни. Червилото остава там, където му е мястото, когато устните са добре обгрижени.

Акцентът пада върху червените устни, а макиажа на очите трябва да бъде направен с по-нежни цветове.