Защо си струва да разгледате българската козметична марка Calinachi?

Преди хиляди години в древен Египет хората смесвали различни масла, тинктури, билки и дори храни, за да поддържат здравето и красотата си. Египтяните поддържали много и различни ритуали за красота, без да използват агресивни съставки.

Козметичните продукти на Calinachi се стремят точно към това – подкрепа на здравето и красотата с щадящи натурални съставки. Без алкохоли, консерванти, петролни деривати. Съставът на продуктите е максимално изчистен, така че да ви осигури максимален ефект, без това да е за сметка на качеството. Мненията на хората, които са им дали шанс, показват изключително добра оценка и удовлетворение от продуктите, както може да видите тук.

Калиначи качествени продукти за кожата

Калиначи качествени продукти за косата

Защо всички говорят за българската козметична марка Calinachi?

Много хора с кожни проблеми или чувствителен скалп търсят нежна алтернатива, без дразнители, за ежедневна грижа. Много хора също така избират продуктите си въз основа на техния щадящ състав без потенциално вредни съставки.

Calinachi cosmetics предлага разнообразна гама от продукти за кожа и коса, при които са използвани максимално предимствата на натуралните съставки:

 • Натурални масла: Арганово масло, Бадемово масло, Ленено масло, Маслиново масло, Масло от авокадо, Масло от гроздови семки, Масло от канабис, Масло от макадемия и др.
 • Продукти за коса: балсами, безсулфатни шампоани, възстановяващи серуми за коса и скалп, възстановяващи маски.
 • Грижа за кожата: дневни анти-ейдж кремове, нощни кремове, околоочни серуми, енергизиращи маски, филър маски, хидратиращи и възстановяващи маски, душ гелове.

Какво стои зад успеха на Calinachi?

Козметичният бранд има някои основни принципи, които го правят толкова успешен, а именно:

 • Натурални съставки

Calinachi подбира внимателно и прецизно съставките, които използва в продуктите си. Формулите се разработват от едни от най-добрите специалисти в козметичната индустрия в страната. Иновативни, изчистени от агресивни съставки, балансирани формули, които  осигуряват пълна синергия на активите във всеки продукт. Напълно подходящи за ежедневна грижа, гарантиращи ви бързи резултати и висока ефективност.

 • Ангажираност към природата и хуманно отношение към животните

Все повече хора гледат критично към тестовете върху животни. Въпреки забраната им от 2013 г., все още много козметични компании използват „вратички” в прилагането им. Calinachi не провежда тестове върху животни.

 • Без парабени, силикони и алкохоли

Продуктите на Calinachi са нежни към кожата и косата в хармония с природата. Те се грижат за вас без агресия, с щадящи компоненти. Когато използвате нежна козметика, намалявате риска от алергии и кожни проблеми. Много често обривите и акнето са резултат от използването на агресивни продукти.

Текстурата на натуралните продукти е по-богата и мека. Усещате го още от първото използване. Ароматите също са леки и деликатни, но за сметка на това терапевтични. Алкохолът в козметиката също е проблем за много хора с реактивна кожа. В комбинация с парабени и силикони резултатът може да бъде нарушена кожна бариера.

 • Изчистени формули

Някои козметични брандове използват твърде много съставки в продуктите си. В резултат на това се получават тежки формули, които натоварват кожата и косата. Твърде многото съставки предразполагат и към появата на алергии.

За разлика от тях леките, изчистени формули решават същите проблеми, когато включват правилните съставки в правилната концентрация. Качественият продукт не съдържа много компоненти, а активите в него са високоефективни.

Calinachi cosmetics използва съвременните иновации в козметичната индустрия, за да предложи наистина качествени и полезни продукти.

 • С фокус към нуждите на клиента

Продуктите на Calinachi са създадени с грижа към клиента. Те са сигурни, безопасни и щадящи.

Текстурата на натуралните продукти е по-богата и мека. Усещате го още от първото използване. Ароматите също са леки и деликатни, но за сметка на това терапевтични.

Пет причини да включите продуктите на Калиначи в ежедневието:

 1. Високо качество, бързи резултати и дълготраен ефект
 2. Органични съставки, нежни формули, изчистен състав
 3. Решаване на конкретни проблеми по естествен път: косопад, себорея, бръчки, омазняване на косата и кожата, липса на блясък и виталност, неравномерен тен и др.
 4. Действие в дълбочина: Продуктите на Calinachi действат на клетъчно ниво, не само на повърхността. Те не „замаскират” проблема, а го решават с течение на времето.
 5. Използване на некомедогенни съставки: В резултат на това продуктите на бранда не запушват порите и не водят до натрупване на токсини.

В заключение можем да кажем, че продуктите на Calinachi cosmetics са едно добро решение за ежедневието. Можете да ги споделите с любимите си хора, защото са подходящи за цялото семейство. Нежни, щадящи и безопасни, за да ги използвате спокойно всеки ден и да се радвате на блестяща кожа и коса.

Последно
Не пропускай