Прическа с бретон, която е невероятно секси

Здравейте, красавици – някоя да иска нова прическа? Бихме искали да ви кажем за нещо много женствено (прическа, която е невероятно секси, ключова дума – Брижит Бардо), с което гарантирано ще бъдете модерни: бретонът.

Но (почти) всяка жена има известно уважение към него само по себе си. И тъй като прическата с бретон е все още рядко срещана, ще ви кажем защо все пак трябва да се осмелите! Или всъщност това правят нашите експерти по косата! Всичко, което трябва да знаете за бретона, можете да намерите по-долу:

Както се казва в описанието на английски, това е „бретон тип завеси“. Разнесени настрани кичури, разделени в средата.

Защо прическата е толкова нашумяла?

Бретонът в момента се рекламира от звезди и инфлуенсъри, това е ново настроение за прическата. Дължината варира, момичетата с дълги коси обикновено го носят малко по-дълг с естествена лекота. При по-къси прически може да има малко повече обем към челото.

На кого прилича бретонът според формата на лицето?

Страхотното при него е, че всеки може да го носи, независимо от формата на лицето си. По този начин кръглите и квадратни форми на лицето могат да бъдат измамени, за да бъдат по-тесни. От друга страна, бретонът придава на твърде тясното лице повече обем отстрани.

Вижте и: Прическа според формата на лицето

На каква коса подхожда бретон като прическа – права, къдрава, къса или дълга?

Същото важи и тук: независимо дали е къдрава, вълниста, дълга или къса, фина или непокорна, с правилните инструменти за оформяне винаги можете да постигнете страхотен външен вид!

Как да оформя бретона и какво ми е необходимо за това?

За страхотното размахване на косата са необходими средно голяма кръгла четка и сешоар. Просто изсушете със сешоар отстрани, далеч от лицето и издърпайте сешоара настрани. Другият вариант на оформяне е оформяне с преса. Внимателно издърпайте върховете навън с леко завъртане. По желание използвайте лак за коса за повече фиксиране.

Последно
Не пропускай