Навиците на еманципираната жена бохем

Писна ли ви от обясненията, които ще ви превърнат в стилна, изискана и модерна примадона?

Вие сте дива жена, бохем по душа, сърце и тяло и не ви пука как се обличат жените около вас. А дали вие сте еманципираната жена бохем ще покажат, следните признаци.

Еманципираната жена бохем обича да изживява мечтите си на отворено небе. Във всеки момент е готова да тръгне на околосветско пътешествие на стоп. А колко приятели има по света и тя самата не знае. Лесно се заговаря с непознати. Жената бохем никога няма да каже, че няма време, защото за нея живота е лесен, весел и безгрижен. Не се впуска лесно в любовни авантюри, въпреки че не спира да пътува. Тя е човек, който печели от изкуството. Малко, но достатъчно. Продължава дръзко напред, знаейки, че един ден ще срещне идеалния мъж бохем.

Типичната жена бохем  винаги има усмихнато лице. Косата й изглежда изсветлена от слънцето, а медните коси най-често са направени на плитка.

Еманципираната жена бохем притежава куп култови аксесоари в гардероба си. Широките дрехи са привилегия на жената бохем. Широки дънки, плетени блузи, цветни поли и рокли, шантави шапки и шалове, големи слънчеви очила и куп бижута във винтидж стил. Тя не съчетава дрехите, облича каквото има под ръка и бързо излиза навън. Но въпреки това, изглежда уникално и екзотично.

Чантата на жената бохем е огромна с дълга дръжка, с много ципове, дълги ресни и много джаджи. Чантата на жената бохем е шарена, пъстра и странна. А що се отнася до обувките, те също са доста различни от тези на класическата дама. Може да я видите с изчистени ботуши с равна подметка, които стилните жени смятат за мъжки ботуши. Може да я срещнете и със шарена рокля с кецове. Няма да видите истинската жена бохем на високи токове, защото тя обича да се разхожда боса по света и да се наслаждава на живота.

Съвремената жена бохем не обича мъже, които мрънкат и чакат вечерята да е поставена на масата, когато се приберат от работа. Тя не обича да готви, но за сметка на това винаги има бира в хладилника. Не очаква романтични изненади от мъжа до нея. Тя предпочита да отиде на бар с приятелките си и да се забавлява, а няма да забрави да покани и мъжа си да излезе с тях.

А ако той откаже, ще му поръча пица от най-близкото заведение. Така всички ще са щастливи.  Еманципираната жена бохем има остър ум – първо ще спечели доверието на мъжа, а след това ще му даде цялата свобода на света. А на него след като всичко му е позволено, другите жени ще му станат безинтересни. Реално погледнато само мъж бохем може да живее с такава жена.

Двамата бохеми се разхождат заедно по земното кълбо, откриват нови светове, пийват си бира и се наслаждават на всяко ново преживяване.

Последно
Не пропускай