Независими от модата: Винтидж бижутата

Наименованието „винтидж“ идва от френската дума „vintage”, което буквално преведено означава отлежало вино. Думата винтидж става част от интериорния дизайн и модните трендове като синоним за нещо старо, автентично и носещо мирис от миналото. А напоследък все повече се чувства това връщане към миналото, когато само определени жени от високата класа притежавали кутии с най-различни автентични бижута. Поради тази причина модните дизайнери обичат да инвестират в аксесоарите и бижутата, които са изработени във винтидж стил.

Всъщност старите бижута се открояват със своята уникалност от останалите украшения. Ако не робувате на модните превъплъщения, може да използвате независимите от модата – винтижд бижутата.

Винтидж бижутата са семпли, но стилни и уникални, защото всеки детайл е добре изпипан. Със своят съвършен дизайн стават емблематични и запомнящи се. Изглеждат непринудено, непретенциозно, но изискано и това ги прави независими от модата. От друга страна винтидж бижутата изглеждат доста аристократично. Вписват се в ежедневната и вечерната визия на всяка дама, независимо от повода. За разлика от обикновените бижута, които разнообразяват външният ви вид, аксесоарите във винтидж стил придават и определена доза сериозност на излъчването ви.

Винтидж бижутата са декорирани с флорални елементи, нежен точков принт, едри, неправилни геометрични форми, изтъркан камък и естествени перли. Отличават се от останалите аксесоари по своята износеност, леко състарен дизайн и избелени от времето цветове. Точно тези неща правят бижуто с античен отпечатък. Измитите цветове на винтижд бижутата придават дискретен чар и романтика на стила ви.

Винтидж бижутата са идеални за жените, които искат да подчертаят своята индивидуалност, креативност и оригиналност. Това са бижутата на дамите, които не обичат да робуват на модата. Но това не означава, че не са подходящи за дамите, които обичат да са част от модните превъплъщения. Личи си, че са стари, но когато ги съчетаете с някое ново модно парче, изглеждат блестящо. Според добре известното модно правило заложете на вече изпитаното и няма да сбъркате. Те няма да ви състарят, а само ще освежат начина ви на обличане. Това са бижутата на дамите, които не се страхуват да експериментират на модния подиум.

Ако се интересуваш повече от винтидж модата на бижута, искаш да се сдобиеш с нови попълнения, красиви и изящни винтидж бижута, то посети сайта TvoetoBiju.com, където може да откриеш голямо разнообразие от такъв тип украшения на ниски цени.

Последно
Не пропускай