Нанесете коректора за очи като специалист

Образувалите се тъмни кръгове и сенки под очите, като резултат на умората, са истински неприятел на хубавото излъчване на лицето. Може лесно да скриете сенките под очите и несъвършенствата на кожата около тях с правилно нанасяне на коректор.

Най-добре е да намерите прозрачен коректор за очи, но ако не успеете коректора трябва да бъде с телесен цвят, който да е един нюанс по-светъл от цвета на кожата ви. След като сте избрали коректор с правилния нюанс, коригирайте всички неравности, спазвайки стъпките описани по-долу. За да скриете тъмните кръгове под изморените очи използвайте течен коректор, фон дьо тен, четка и хидратиращ крем или пудра за околоочния контур. Нанесете коректора за очи точно така, както Ким Кардашиян го прави, за да изглежда винаги безупречно.

1. Прочетете всички указания на инструкцията на опаковката, за да разберете как трябва да го използвате коректора за очи. Освен да изберете правилния нюанс, трябва да проверите за какъв тип кожа е предназначен коректора.

2. Нанесете едно малко грахово зърно от течния коректор под очите във формата на триъгълник.

3. С тънка четка размажете коректора, както е показано на снимката.

4. Със същата четка нанесете от хидратиращата пудра за очи върху полираната зона с коректор.

5. Изгладете лицето с любимия фон дьо тен и ще улесните нанасянето на цветните гримове.

Коректора за прикриване на неравности, бръчки и белези на лицето, както и коректора за изсветляване и освежаване на тена на кожата не е подходящ за използване на зоната около очите. Сега разбрахте правилния начин за нанасяне на коректора за очи и след „трудна“ нощ може да се събудете с усмивка. Не забравяйте и другите важни фактори, които оказват силно влияние върху премахване на тъмните кръгове под очите.

Осемчасовият сън, здравословният начин на живот, качествената козметика са специалисти в справянето с проблема с тъмните кръгове под очите.

Последно
Не пропускай