Най-трудните зодии за изграждане на връзка

За да се изгради една връзка е необходима мъдрост. Но ако сте се влюбили в някоя от тези зодии, които ще изброим по-долу, тогава ще ви трябва два пъти повече мъдрост. А също и търпение, такт, дори понякога дебелокожие. Да видим класацията топ 5 на зодиите, с които изграждането на връзка е много, много трудно.

5-то място Козирог

Мислите ли, че ще ви бъде лесно? Не. Характерът на Козирога е много особен. В отношенията ще има проблеми, защото той е изключително своенравен.

Разбира се, този знак може да се похвали и с много добри качества – надеждност, отдаденост, сила, интелигентност. И, ако се замислите,  не е ли това по-важно от всичко останало? Можете да бъдете търпеливи или да се предадете. Между другото, ще трябва да му отстъпите по принципни въпроси. Козирогът е упорит, но ако успеете да го спечелите, ще ви се отблагодари стократно.

4-то място Телец

Инат, инат и пак инат. С Телеца не винаги е лесно. Себелюбието им е толкова развито, че компромисите са възможни само при специален подход.

Добротата и откритостта на Телец завладяват моментално, но когато трябва да им излезете на пътя във взаимоотношенията, най-вероятно ще започнете да осъзнавате, че тази харизма си има своя висока цена.

Не пропускайте: Романтична изненада според зодията

Пробивайки си път в живота, Телецът е навлякъл здрава броня, а истинската си същност разкрива само на тесен кръг от хора. Ако можете да пробиете тази броня – имате късмет. Дръжте се за този Телец, който вярва във вас! Не е за изпускане.

3- то място Стрелец

Стрелецът е толкова уверен и свободолюбив, че може да стане трудно да се живее с него. Не всеки е готов да се примири с факта, че на първо място трябва да постави неговите интереси. Иначе това е един много силен и активен знак. От партньора му се изискват само мъдрост и безгранична любов.

Готови ли сте да ги проявите? Тогава всичко е във вашите ръце. И не забравяйте, че от самото начало на връзката трябва да декларирате на Стрелеца всичките си жизнени принципи. Или той ще ги приеме веднага, или ще разберете, че с него ви трябва напълно различен подход.

Не пропускайте: Как зодиите показват своите чувства

2-ро място Рак

Лекотата и дружелюбността на Раците е пословична – те винаги са склонни към общуване. С тях е интересно и лесно.

Чарът на Рака обаче само изглежда безопасен. Всъщност те са изключително отдадени на семейството си хора, но когато избирате представител на този знак за свой партньор в живота, трябва да имате предвид, че се харесват на всички, което означава, че не остават без внимание. Трябва да се оперирате от ревност иначе сте загубени.

1-во място Лъв

Готови ли сте да се подчинявате? Звучи опасно, но в действителност не е така. Силата, към която се стреми Лъвът, е само част от неговата природа. Иначе те не биха могли да бъдат такива блестящи лидери.

Подчиняването на лъвовете  трябва да става с повишено внимание, най-важното е да определите границите си. Ще ви бъде позволено да направите това. Но внимавайте – ако веднъж предадете инициативата в ръцете на Лъва, той ще използва силата си и никога няма да ви я върне отново.

Последно
Не пропускай