Как зодиите показват своите чувства

Астролозите знаят всичко за поведението на влюбените зодии.

ОВЕН

До последното няма да даде воля на чувствата. Ако обстоятелствата се развият по такъв начин, че Овенът не може открито да изрази емоциите си, той ще бъде скромен, учтив, спокоен, но в същото време, „колкото и да е странно“ винаги ще бъде където трябва в подходящия момент или ще окаже приятелска подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Телците имат една особеност – не умеят да крият и да скрият очите си. Може да не кажат нещо или да кажат нещо обратното, но истината винаги е в очите им. Иначе Телецът по природа е отзивчив и отстъпчив и по това е невъзможно да се различи влюбването им.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са способни на активни действия. Ако животът се е развил така, че трябва да мълчи за най-важното, той все пак ще намери начин да изрази чувствата си. Най-вероятно това ще бъдат „анонимни“ изненади, които представителите на тази зодия толкова обичат да правят.

РАК

Това, че сте прекалено общителни, може да ви помогне да разгадаете мистерията на Рака. Те ще се интересуват от нещо, което никой не е интересувал преди. Точно така, Ракът няма да задава въпроси, но с удоволствие ще слуша какво говорите.

Не пропускайте: Житейските принципи на зодиите

ЛЪВ

Парадоксът на този знак е, че трудно контролира емоциите си. Най-вероятно Лъвът няма да може да запази чувствата си в тайна. Но може да се прикрие като го играе най-близкия ви приятел.

ДЕВА

Поведението на Девата обикновено е резервирано, но никой и нищо не може да ги накара да устоят на комплименти от всякакъв вид. Ако има такива от ваша страна, а Девата скромно гледа настрани, сякаш се срамува, далеч не сте й безразлични.

ВЕЗНИ

Един от най-„маскираните“ знаци. Той знае как да се контролира на 100 процента. Най-вероятно ще научите от факта за всички чувства и емоции след известно време лично от него. Някои хора все още знаят как да пазят тайни! И това са именно Везните.

СКОРПИОН

При Скорпиона има тенденция любовта му да се проявява по много различни начини. Ако няма чувства, той ще ви хвали, ще говори по телефона с вас по часове, ще обсъжда всичко, но ако се влюби във вас, тогава е в състояние да се отдръпне и дори да стане саркастичен.

Не пропускайте: Какво казват различните зодии пред огледалото

СТРЕЛЕЦ

Струва си да припомним, че Стрелецът по природа е харизматичен. И ако започне да ви отстъпва по много начини и да се откаже от инициативата, най-вероятно се е влюбил във вас.

КОЗИРОГ

Влюбвайки се Козирозите губят главата си и харчат, харчат, харчат. Ако до днес сте знаели със сигурност, че той не е способен на щедрост, но изведнъж ви направи голям жест под прикритието на „току-що реших така“ – не му вярвайте! Той е просто влюбен във вас!

ВОДОЛЕЙ

Това са мъдри хора. Тяхната линия на поведение при влюбване може да работи по два начина – или ще се обърне активно към вас по каквато и да е причина, умело подбирайки всякакви причини, които могат да ви обединят, или ще изчезне от живота ви. Второто – в случай, че мисли връзката за невъзможна.

Не пропускайте: Зодиите на пазар

РИБИ

Отличителна черта на Рибите е, че дълго време не стоят на едно място. Ако почувстват, че тази история не е тяхна, им е много лесно да забравят и да продължат напред. Следователно няма да има дълга тайна любов.

Последно
Не пропускай