Романтична изненада според зодията

По повод наближаващият празник на влюбените решихме да провокираме вашето романтично настроение. Почерпете вдъхновение от нашето предложение за романтична изненада според зодията. Рибите обичат класическата романтика, а водолеите по-малко романтичните празненства.  Мъжът овен избира романтична вечеря в престижен ресторант, за близнаците романтична разходка или пикник в гората, а за стрелците организирайте романтично пътуване.

Овен 

Мъжете представители на тази зодия обичат скъпите, луксозните и изисканите подаръци. Поканете го на романтична вечеря в престижен ресторант извън града.

Телец 

Телците обичат малките романтични изненади. Подарете му рамка с ваши снимки или създайте ръчно изработена мозайка с интересни фотографии.

Близнаци

Тези мъже  не обичат да стоят вкъщи, веднага ще приемат поканата за романтична разходка в парка или пикник в гората.

Рак

Направете торта със специално послание за него. Те обичат жените домакини, които се грижат за дома и не пилеят излишни пари по заведения.

Лъв 

Романтичната изненада за мъжа лъв трябва да бъде грандиозна, луксозна и шумна и всичките му приятели да разберат за нея.

Дева 

Чисто спално бельо, хубаво вино, здравословна вечеря и кутийка с 365 любовни послания – това е мечтаната романтична изненада за мъжът дева.

Везни

Те харесват романтичната вечеря на свещи вкъщи, роматични коктейли или интересни филми.

Скорпион

Те харесват тайнствените изненади. Падат си по жени със скъпо секси бельо на тъмно романтично място.

Стрелец

Ако искате да зарадвате мъжа стрелец, подарете му билет за романтично пътуване, билет за кино или карта на света. Не забравяйте да измислите специално пожелание, защото цветята без послание не са жест за внимание.

Козирог

Мъжете представители на тази зодия винаги са готови за романтична изненада. Обичат изненади с напътствия: отвори вратата и следвай пътните знаци.

Водолей 

Мъжете водолеи не са много по романтиката и празненствата, така че не им се сърдете ако не забележат вашата романтична изненада. Достатъчно е да залепите бележка на стената, на която пише с огромни букви „ОБИЧАМ ТЕ“.

Риби 

Мъжете риби обичат класическата романтика: приглушена светлина, ароматни свещи, приятна музика, листа от червени рози, бутилка шампанско, екзотична храна и много любов.

Последно
Не пропускай