Начин на носене на дънките според обувките

Всяко едно нещо трябва да бъде в хармония с друго нещо. Веждите с линиите на лицето, формата на лицето с прическата, косата с грима, грима с дрехите, дрехите с обувките, а дали някога сте се замислили какъв трябва да бъде начина на носене на дънките според обувките?

Дънките са любимата дреха на повечето жени. Една от причините това да е така, е лесния начин на съчетаване на дънките с различните модели дрехи.

Сега ще ви покажем, че има и няколко начина за носене на дънките според вашия модел обувки, всъщност това е един трик, който ще ви помогне оптически да издължите краката и да изглеждате по-слаби.

1. Когато носите обувки с равна два-три сантиметрова подметка подгъвате само веднъж дънките над глезена.

2. Подгънете два пъти дънките, когато сте избрали затворени високи обувки.

3. Направете няколко подгъвания ако имате дънки, които не прилепват плътно на крака.

4. Съчетайте високи токчета с любимите тесни дънки и ще изглеждате страхотно.

5. Пробвайте да сложите тесните дънки в ботушите.

6. Обувки на платформи с тип чарлстон дънки (разкроени надолу) – идеална комбинация.

Съчетани по този начин обувките и дънките са гаранция, че ще получите комплименти за по-стилното си излъчване. А когато става въпрос за плоски обувки трябва да знаете, че те отиват на всички модели дънки само ако нямате нужда от няколко сантиметра повече.

Дънките тип „цигара“ са идеални за всички видове обувки. Те позволяват да бъдат „загащени“ в ботите и ботушите или съчетани с високите обувки, независимо дали са отворени или отворени.

Тъмносините дънки, цвят индиго могат да бъдат съчетани с по-официални обувки, но под едно много важно условие – да бъдат изчистени. По-светлият деним върви в комбинация с по-ежедневни обувки ако дънките са избеляли, скъсани, изтъркани или допълнени с метални украшения.

Това са няколко полезни съвета за начините на носене на дънките според обувките, но в крайна сметка всичко зависи от конкретния случай. Трябва да обърнете внимание и на това дали съвпада материала, от който са изработени обувките и дънковия плат и какъв е ефекта от цветовия контраст на останалата част от дрехите.

Последно
Не пропускай