Любов или мъчение

Каква е разликата межу любовта и мъчението?

Опитвате ли се да си обясните какво точно ви липсва във връзката. Самообясненията са първия признак, че имате проблем във взаимоотношенията. Всъщност повечето жени търсят отговор на въпроса „Какво е това, което им се случва- любов или мъчение?“. Ето каква е разликата:

Ежедневно възникват нови проблеми, които предизвикват остри скандали.

Осъзнавате ли че тези спорове са абсурдни и безсмислени?

Убедени сте, че това не е същия човек, който правеше всичко възможно само за да ви зарадва. Любовта сплотява хората, а проблемите могат да направят връзката още по-силна. Но това не е любов, а истинско мъчение. Бъдете честни със себе си, безсмислените недоразумения се появяват, защото искрените чувства във връзката са изчезнали.

Ако месеци наред между вас продължават да прехвърчат негативни искри трябва да разбере, че не става въпрос за криза във връзката, труден момент или лоши навици, а липса на любов. Спрете да търсите абсурдни оправдания за случващото се, защото те няма да ви предпазят от нови кошмарни преживявания. Изкуствената усмивка няма да изтрие недоразуменията.

Опитайте се да проведете един нормален разговор с партньора си и ако след това не се получат нещата идва моментът, когато трябва да сложите край на връзката. Наистина има определи периоди във връзката, когато нещата не вървят, но ако има любов, препятсвията бързо се преодоляват.

Проблемите продължават да ви измъчват, а вие си казвате, че това е изпитание за вашата взаимоотношения. Не се залъгвайте, след като връзката не функционира трябва да превземете сериозни мерки. Не се надявате, че нещо ще се промени, докато вие живеете в ежедневния ад. И отгоре на всичко се чувствате за виновни, че не сте успели да запазите любовта и връзката. Това е мъчение, защото в любовта няма виновници. Партньорите се обичат, докато могат и докато се наслаждават на това.

Няма сълзи, няма страдание. Щом започне това, любовта се разпада. Няма нужда да се мъчите и да съхранявате изкуствената любов. Обичайте себе си и бъдете това, което искате да бъдете.

Не забравяйте, че любовта е най-хубавото чувство, което може да изживеете. Любовта съществува само тогава, когато се смеете, разбирате и се радвате с партньора си. Много неща в живота не могат да се получат на всяка цена, особено любовта.

Последно
Не пропускай