Знаци за изневяра, които не трябва да ви учудвaт

Жената усеща, когато връзката зацикли и нещо нередно се случва с половинката й. Женската интуиция никога не лъже, че мъжа до нея нещо  крие. Ето знаците и обясненията, които не трябва да ви учудват, че той ви изневерява.

1. Старо-нови приятелства

Изведнъж се появяват нови приятели и колеги, стари съученици, познати от чужбина и имена, които не сте чували никога от неговата уста. Той започва да бърза за срещите с тях, закъснява след работа или прекарва нощта у тях. Появата на старо-новите приятелства показва, че той има причина да прекарва времето някъде другаде.

Възможно е да се окаже, че зад тези старо-нови приятелства стои друга жена. Да не се чудите ако е изпратен в командировка, а никой от фирмата не е информиран за това.

2. Нужда от свобода

Всичко е като преди, само че господина се чувства ограничен. Има нещо, което го притеснява. Твърде вероятно е вашият мъж да се чувства ограничено и неудобно, защото има друга. Да не се чудите ако си е сложил парола на лаптопа и телефона, с цел да ограничи неговото свободно пространство.

3. Поддържане на външния вид

Ако мъжът преди не е обръщал голямо внимание на външния си вид, а сега започва да се чуди какво да си купи, за да промени стила си. Cъс сигурност има някоя причина, която го кара да се променя. Да не се изненадате ако намерите нов мъжки парфюм в шкафа му.

4. Странно отношение

Започва да обръща повече внимание на външния си вид. И освен, че се карате започва да ви прави забележки и за това как изглеждате. Твърде вероятно е да си ви представя в дрехите на другата дама. Да не се чудите ако забележите че, нещата, които до вчера му харесваха започват да му пречат.

5. Скучен интимен живот

След като всички неща във връзката са се променили нормално е това да се отрази и на интимния ви живот. Няма какво оправдание да измислим и няма за какво да се лъжем, липсата на желание за секс означава, че изразходва енергията някъде другаде. Да не се чудите ако ви каже, че не обичате да експериментирате в леглото.

6. Провокира скандали

Започва да се сърди и да се кара за глупости. Той се сеща за грешките ви от миналото и ви предизвиква и провокира скандали обвинявайки вас за тях. Да не се учудите ако ви каже, че ще си намери друга жена, с която няма за какво да се кара. Всъщност той вече е намерил такава и се чуди как да се отърве от вас.

7. Проблем с общуването

Спира да общува, не се интересува какво мислите за бъдещeто, не излизате заедно….. Не говори, замислен е, даже не си спомняте кога последен път вие питал как е минал работния ви ден, а вече и не ви ревнува. Безспорно вашия любим е намерил нещо друго, което му отвлича вниманието. Да не се чудите ако случайно пропусне рождения ви ден или годишнината от връзката.

Ако намерите следи от червило или фон дьо тен върху ризата му, моля ви не анализирайте предишните обяснения, защото това е 100-гаранция за изневяра.

Последно
Не пропускай