Какви послания изпращат подаръците

Подаръците показват колко обичате и уважавате даден човек и времето, което прекарвате с него.

Въпреки че има много начини за да докажете колко държите на определен човек, психолозите смятат, че мъжките подаръци, несъзнателно изпращат скрити послания до женските сърца. Психологическите изследвания показват, че несигурните мъже, се опитват да ви спечелят със безумно скъпи подаръци.

Червените цветя подсказват, че той ви обича, а парфюмът, че иска да отбие номера. Разкрийте намеренията му чрез подаръците, които получавате.

Цветя

Ако любимият или някой друг мъж ви подари букет червени рози, подаръка го издава, че е влюбен във вас. Уверяваме ви, че изпращачът на червени рози се притеснява да ви каже колко ви обича!

Ако получите жълти цветя това е знак, че човекът отсреща има приятелски намерения. Когато на вашия адрес пристигне букет от любимите ви цветя, господинът иска ви покаже, че вие сте неговата сродна душа.

Парфюм

По-голяма част от мъжете подаряват парфюм, защото смятат, че не хубаво да се появят на празненството без подарък. Независимо дали става въпрос за обикновен дезодорант или скъп марков парфюм, този мъж е на мнение, че не трябва да си губи времето в обикаляне по магазините за подарък.

Днес няма време за подарък, а утре няма да има време и за вас.

Дреха

Мъжете, които подаряват дрехи искат да покажат, че се грижат за тяхната приятелка. Има мъже, които веднага щом видят дрехата знаят, че ще ви пасне идеално на вашата фигура. Има и такива мъже, които не могат да уцелят номера на дрехата, но точно знаят от какво се нуждае тяхната пoловинка.

Бижу

Когато мъжа е решил да ви подари бижу ще се упъти към някой известен магазин за злато и сребро. Не се учудвайте ако бижуто не ви хареса, той го е купил, защото иска да ви покаже колко ценно е присъствието ви в живота му.

Шоколад

Шоколадови бонбони във формата на сърце, няма нищо по-лесно и по-евтино от това да минеш през магазина и да грабнеш първите бонбони в луксозно опакованата кутия.

Подаръкът е жест на внимание, но как да го оценим постъпката на този мъж?

Ако не се познавате достатъчно дълго приемете го като израз на уважение към вас. В другият случай направил го е само за да отбие номера.

Секси бельо

Секси бельо, безспорно е , че това е някакъв намек, само че от кого, от старото или от новото гадже?

Ако след години прекарани заедно, мъжа до вас отиде в магазина за бельо за да ви избере подарък ще се чувствате поласкани. Дори и да не обичате чорапите с жартиери ще ги сложите заради него.

Ако от новото гадже получите такъв подарък, не се надявайте на сериозни отношения.

Часовник

Със сигурност сте чули суеверието, че не се подарява часовник.

Ако не сте суеверна може да го приемете като необходим, важен и незаменим аксесоар от живота на човека Часовникът ежедневно ще ви припомня, че вашето присъствие и подкрепа в живота на този човек е от значение.

Скъпият часовник е символ за социален престиж, влияние и добър стил и вкус. Освен, че измерва времето, всеки един часовник разкрива и финансовото положение, енергийното ниво, увереността, намеренията и навиците на притежателя.

От друга страна мъжете със скъпите подаръци се опитват да прикрият своята несигурност и неувереност.

Билет за…

Ако ви подари билет за кино, театър или екзотична екскурзия, това показва, че мъжа мечтае да прекарва повече време с вас. Той желае да разберете, че вие сте жената на неговия живот.

Психологическите изследвания показват, че жените имат нужда да чуят, че са обичани, уважавани и разбрани. Най-големият подарък за по-нежния пол представляват ежедневните жестове и малките изненади.

Последно
Не пропускай