Как да впечатлите един мъж на първа среща

Всички мъже са различни и харесват различни жени. Едни мъже си падат по блондинки, други по брюнетки, а за трети няма никакво значение цвета на косата. Едни мъже харесват слаби жени, а други по-закръглени фигури.

Тогава със сигурност си задавате въпроса как да впечатлите мъжа, с който излизате на първа среща. По-долу изброихме нещата, които забелязват всички мъже у една жена.

Какво мъжете задължително виждат в жената

1. Усмивката

Искрената усмивка на една жена е първото нещо, което забелязва мъжа. Нагласените неща се забелязват от далече, така че изкуствената усмивка има обратен ефект. Няма как да покажете искрената усмивка, ако нямате позитивни нагласи към даден човек. Всичко зависи от държанието на мъжа и умението да предизвика вашата усмивка.

Бъдете спокойни и естествени.

Съвет: Сложете гланц на устните си и вашата блестяща усмивка, ще привлече всички погледи.

2. Чувство за хумор

Безспорен е факта, че жените, които имат изразено чувство за хумор са предпочетена компания за мъжа. По-силният пол обича жени, които умеят да предизвикват позитивни емоции у другите. Ако успеете да покажете вашето чувство за хумор още на първата среща, ще спечелите сърцето на мъжа. Мъжете признават, че в трудните моменти имат нужда от жена с изразено чувство за хумор.

Съвет: Покажете, че обичате да се забавлявате и да се шегувате за собствена сметка и ще получите аплодисменти от мъжката аудитория.

3. Парфюм

Парфюмът е много важно нещо, така че не подценявайте влиянието, което оказва върху мъжете. Дори и нищо да не стане след първата среща той винаги ще запомни аромата на вашия парфюм.

Съвет: Силният пол харесва парфюми с нежни и сладки аромати, защото те ги възбуждат.

4. Стайлинг

Дрехите, обувките, аксесоарите показват индивидуалния стил на дамата. Добре подбраните дрехи според случая ще бъдат забелязани от всеки един мъж. Не забравяйте, че ще направите голямо впечатление като подчертаете сексапила си, но без да да прекалаявате.

Съвет: Стайлингът върви ръка за ръка със секси походката.

5. Лично мнение

Ораторските умения са сред най-високо ценените качества на жените. Дамите, които изразяват личното мнение са винаги забелязани от мъжете. Мъжете обичат да слушат как разсъждават жените по мъжки въпроси.

Съвет: Ако трябва да избират между красива и умна жена по-голяма част от мъжете ще изберат втората.

6. Самоувереност

Скрийте женските колебания и демонстрирайте своята самоувереност. Това е много по-секси от комбинацията дълбоко деколте и къса пола. Да бъдете самоуверени, означава да покажете на другите, че си вярвате на собствените си способности.

Съвет: Може да нямате актьорски умения, но трябва да се научите да демонстрирате самоувереност.

Още няколко съвета за

Първа среща с момче

Предстои ви първата среща с момчето, което харесвате месеци насам. Най-после получихте дългоочакваната покана за среща и от една страна чувствате, че сърцето ви ще излети, а от друга страна предложението ви уплаши до смърт.

Спокойно, съветваме ви да прочетете текста по-долу, който ще ви даде напътствия за да впечатлите мъжа и да се представите в най-добрата светлина още на първата среща.

Какво ще облечете зависи от това къде ще се проведе срещата. Ако става въпрос за по-изискано заведение може да сложите ежедневна рокля, в която се чувствате удобно.

Ако получите покана за разходка в парка или кино облечете дънки в комбинация с блуза.Какво да говоря на първа среща

Къса пола или блуза с дълбоко деколте може би са много секси, но не са подходящи за първа среща.

Започнете разговора така: Много ми харесва това място, което си избрал. Често ли идваш тук, на такива места ли предпочиташ да излизаш?

Комплиментите са необходима част на първата среща.

Разкажете някоя интересна случка от вашия живот, без да описвате подробностите и без присъствието на бивши гаджета. Може това да е някаква щастлива случайност от детството. За да добие някаква представа за вас споделете какво обичате да правите в свободното време, защо сте избрали да учите тази специалност, какво работите и под.

Бъдете леко тайнствени и оставете неща, за които да говорите на втората среща. Така, нещата се подреждат и идва моментът, в който ще ви попита какви момчета харесвате.

В никакъв случай не отговаряйте такива като теб.

Усмихнете се и отговорете с няколко прилагателни думи като например: отговорни, умни и симпатични.

След това твърде възможно е да получите въпрос с повишена трудност: „Защо това красиво момиче пред мен е без гадже?“.

Отговорът трябва да бъде малко загадъчен и самоуверен – като например може да използвате репликата: защото не си търси гадже.

Мъжете са повърхностни и това ще го накара да се замисли, защо не си търсиш гадже, а си приела поканата за среща с него. Всъщност реакцията на този отговор ще ти покаже дали има сериозни намерения за бъдеще. Това е достатъчно, спрете да го заблуждавате, да се правите на умни и да се преструвате, защото ще го подразните на първата среща.

На първата среща трябва да покажете вашите комуникационни умения, добрите маниери и искрено чувство за хумор, така че забравете за оплакванията. Заложете на усмивката, а не физическия контакт на първата среща. Като истинска дама длъжна сте да предложете да платите част от сметката, ако се съгласи след срещата си помислете какъв кавалер е момчето, което харесвате и дали ще приемете поканата за втора среща.

Дали чувствате пеперуди в стомаха или има нещо, което не ви харесва в това момче може да проверите на втората среща, но ако прецените, че заслужава друг шанс.

Последно
Не пропускай