Парфюмът разкрива каква личност сте

  352
  Какъв човек сте според парфюма

  Парфюмът е козметичен продукт, който допълва вашия индивидуален моден стил.

  Случвало ли ви си е да ви кажат, че асансьора ухае на вас или цялата стая е изпълнена с вашия аромат и това да повиши самочувствието ви. Ароматите стават част от вас и напомнят за вашата същност на околните, дори и във ваше отсъствие.

  Любимият аромат, който ви доставя удоволствие на сетивата, разкрива как се чувствате и каква личност сте. Вижте какво впечатление създава и какво издава любимия парфюм.

  Сладки аромати

  Ванилия, шоколад, карамел, папая, индийско орехче са аромати със сладникави нотки предпочетени от жените с творческа натура. Тези дами имат изразителни способности да анализират, да изследват и моделират различни неща. Това са личности, които се опитват да скрият красотата и нежният дъх, който притежават. За това понякога изглеждат загадъчно, тайнствено и остават неразбрани.

  Цитрусови аромати

  Портокал, мандарини, нар, грейпфрут – цитрусовите аромати са любими на дамите, които се отличават с добра организираност. Най-важната роля на цитрусовите парфюми е да освежават настроението. Може би това е причината дамите, които са влюбени в цитрусовите аромати да бъдат усмихнати и жизнени.

  Морски аромата

  Парфюмите с океански и морски бриз са любими на жените, които обичат предизвикателствата, пътуванията и авантюрите. Тези дами не се страхуват от новото и непознатото.

  Цветни аромати

  Цветните нотки са предпочетени от позитивните хора, които имат много приятели и са доста гостоприемни. Освен това, дамите обичащи цветните парфюми са много подредени. Спазват обещанията и премерените думи са техен защитен знак. Примерно аромата на лавандула помага да се концентрирате, а лайката успокоява. Цветните аромати издават, че се чувствате чудесно.

  Кулинарни аромати

  Аромат на фурми, краставица, кафе, чай, шампанско е парфюм на отговорните и дръзките жени. Кулинарни аромати разкриват, че става въпрос за надменни, самовлюбени и личности с лидерска позиция. Тези дами притежават изострен ум и нищо не може да им избяга от погледа им.

  Мъжки парфюми

  Ако сте от тези жени, които подминават парфюмите с надпис „for woman” значи става въпрос за дама с бунтарска натура. Тези жени предпочитат мъжки аромати, защото се чувстват силно и свободно във всяка ситуация.