Атрактивни дестинации за Нова Година

Новогодишните празненства са идеална възможност да си починете и да попътувате. Напоследък, празнуващите предпочитат да избягат от натовареното ежедневие и да заминат за коледните празници в чужбина.

Да, зимната ваканция представлява бягство от реалността. Ако и вие искате да избягате от ежедневния стрес и да заредите батериите си, изберете една от атрактивните дестинации за Нова Година.

За ценителите на спокойствието Нова Година в планината далеч от цивилизацията

За много хора идеалната Коледа и новогодишните празненства представлява почивка в планина с най-близките хора. Навън е снежно, а вие седите пред камината пиете топъл чай и четете хубава книжка. Освен да се наслаждавате на спокойствието имате възможност да се разходите, да карате ски и да измислите нова снежна игра като малките деца. Чист въздух, заскрежени дървета, мирис на сняг – това е хубавото почивката в планина. Любувайте се на планинската идилия. Пригответе топлата зимна екипировка и прекарайте зимната ваканция далеч от цивилизацията.

Безспорно, Алпите си остават най-посещаваната ски дестинация за празниците. Езерото Блед в Алпите в северозападна Словения е идеално място за спокойна и романтична почивка. Красивият бряг на езерото Блед с поглед към заснежените върхове на Алпите омагъосва посетителите от целия свят. Езерото Блед превърна Словения в една атрактивна дестинация за посрещане на Нова Година.

За обичащите космополитизма панорамна разходка из някоя европейска столица

Да посетите известна европейска столица за новогодишните празненства си е истинско преживяване. Великолепните европейски столици Париж, Виена, Будапеща, Лондон, Амстердам, Братислава и  Прага са най-посещаваните европейски столици през последното десетилетие. Пищната коледна украса и грандиозните фойерверки създават празнична атмосфера, която ви кани на една панорамна обиколка на столицата. Разходка нощем в непознат град, звучи коледно. Големите шопинг центрове и коледните базари работят и за Нова Година и предлагат невероятни намаления. Традиционните ресторанти също са отворили широко врати за чуждестранните гости.
За любителите на слънчевата зима Нова Година в страна с тропически климат
Има хора, които не обичат студената зима и предпочитат да прекарат празничните дни в някоя топла тропическа страна. Стана модерно и съвсем нормално хората да посрещат Нова година на плажа по бански. Ако искате да тропическа Нова Година може да посетите Австралия, Куба, Тунис, Дубай или Канарските острови. Тъй като времето е хубаво в тропическите страни се организират целодневни фестивали, концерти и карнавали. Новата година се отбелязва с танци на открито.

Не забравяйте да направите резервацията няколко седмици преди коледните празненства!

Последно
Не пропускай