Хитринки за по-големи очи

Ако очите са прозорец на душата, тогава не би трябвало да се замисляте дали да направите по-големи очите си. Ето няколко хитринки, които ще направят очите ви да изглеждат по-големи.

Как очите да изглеждат по-големи?

Естествени цветове

За да направите очите си по-големи и по-изразителни трябва да изберете естествени цветове сенки. Например светло кафявият цвят трябва да бъде нанесен във външния ъгъл и средната част на окото, а със сенки цвят ванилия се подчертава вътрешния ъгъл на окото.

Син грим

Синята очна линия ще направи очите оптически по-големи. Използвайте гримове от синята цветова гама, за да подчертаете около очния контур. По този начин бялата част на окото изглежда по-ярка и по-светла. Сложете син цвят на долния и на горния клепач създавайки линия, която ще ви отведе право в горния край на миглите. Това е един много добър трик, който отваря окото.

По-обемни и дълги мигли

Знаете ли, че изразителните мигли правят очите по-големи? Два пласта спирала за удължаване и два слоя спирала за по-обемни и по-гъсти мигли – този невероятен ефект ще отвори окото. Експериментирайте с различни марки спирали, докато не намерите идеалната комбинация.

Изкуствени мигли

Внимавайте! Повечето изкуствени мигли са направени така, че по-дългите косъмчета са в края на окото, а трябва да бъде обратното. Изкуствените мигли създават илюзията за голяма бадемова форма на окото, само ако са поставени по правилния начин.

Блестящи цветове

Поиграйте си със златист, сребрист или цвят металик молив. Светлоотразителният блясък не само привлича мъжкото внимание, но също така отваря и вашия поглед.

Опушен грим

Опушеният грим  разширява формата на окото. Опитайте се да направите по-дебела очна линия под миглите, въпреки че по-тъмните линии са запазени за клепачите. Използвайте мека четка, за да размажете цветовете.

Очите да изглеждат по-големи

Форма на окото

Бъдете предпазливи, за да не свиете формата на окото. След нанасянето на спирала някой мигли остават незабелязани. За тази цел свързвайте точките и следвайте извивките на очите, защото всичко зависи от тяхната форма.

Последно
Не пропускай