Перфектния опушен грим

Опушения грим е синоним за секси. Усъвършенстването на опушените очи не се ограничава само до професионалните гримьори и хората на изкуството. И вие може да си направите красив опушен грим с помощта на сета ви за гримиране и правилните техники. А ето и стъпките, които трябва да следите:

 1. Първо сложете основа за грим по този начин гримът ще ви е по-дълготраен и по-лесно се нанася. 
 2. След това с черен молив или черни сенки очертайте окото, както е показано на снимката стъпка 1. С четката разнесете хубаво върху клепача за да изравните сенките. В долната част на клепача сложете по-светли сенки за очи в случая може да използвате такава с кафяв отенък. За по-секси и впечатляващ вид подчертайте долната част на окото със златисти сенки, както е показано на снимката. Уверяваме ви, че резултатът ще е впечатляващ. 
  Като допълнение може да използвате и изкуствени мигли, които ще направят очите ви да изпъкнат и да изглеждат по-големи. 
 3. Не забравяйте секси червилото в случая комбинацията на опушения грим с червено червило ще е убийствена.

Как да направите син опушен грим

Лейдис, по-долу ще ви покажем как да направите син опушен грим на очите. Необходими са няколко цвята сенки: сини, черни, бели и неутрален цвят сенки.

Кафявите сенки със блестящ оттенък също са подходящи, за да направите син опушен грим. Така че сами преценете какъв цвят сенки ще използвате за основа. Кафявото, въпреки че не е неутрален цвят много добре се вписва в този грим.

Относно другите цветни сенки е препоръчително да изберете наситени сини нюанси и колкото се може по-малко сухи черни сенки. Мокрите сенки са перфектни за вечерен грим. Не забравяйте да приготвите всички необходими сенки, черна спирала, черен молив и съответните четки-апликатори. Следвайте внимателно стъпките!

 1. Покрийте целия очен капак с неутрален цвят сенки.
 2. С помощта на четка нанесете сините сенки.
 3. Точно на гънката на горния клепач нарисувайте извита черна линия.
 4. Повтаряте направената линия с черни сенки.
 5. С помощта на четка размазвате черната линия с цел да постигнете опушен ефект.
 6. Нанасяте малко от белите сенки във вътрешния ъгъл на окото.
 7. Направете черна очна линия на долния клепач.
 8. Сложете още малко черен молив, за да подчертаете окото.
 9. Очертайте прецизно окото и завършете грима с малко черна спирала на миглите!

Хубаво оформените вежди само допълват картината, така че се постарайте да не се отклоняват от прекрасно направеният грим на очите.

Опушен грим със сребрист оттенък

Опушеният грим със сребрист оттенък изглежда нежно, женствено и изискано. С този фото урок ще ви покажем,  че опушеният грим със сребрист оттенък е лесно постижим. За да направите опушен грим със сребрист оттенък са ви необходими следните неща: бели сенки със сребрист оттенък, черни сенки, течен лайнер с тънък писец, черна спирала и няколко хубави четки за сенки.

1. Покрийте целия очен капак с бели сенки, които имат сребрист оттенък.

2. С помощта на малка четка и черни сенки направете опушен ефект на окото. Нанесете черните сенки във външния ъгъл на окото. С тънката четка „размазвате“ черните сенки , така че да създадете черна линия по гънката на клепача.

3. С течна очна линия с тънък писец подчертайте очите. Ако нямате течен лайнер, може да го направите и с черен молив за очи. Черната линия на горния клепач трябва да бъде една идея по-дебела от контура на долния клепач.

4. Традиционният опушен грим на очите трябва да бъде запечатан с един-два пласта черна спирала. Сложете малко спирала на долните мигли.

Не се притеснявайте ако веждите ви не са добре очертани, опушеният грим със сребрист оттенък се нуждае от по-плътни и естествени вежди. Следвайте стъпките и се забавлявайте!

Цветен опушен грим на очите

опушен гримСъздайте различна визия, като основния акцент пада върху очите. Цветен опушен ефект на очите това е перфектен грим за специални вечери и партита. Ето какво е необходимо за да го направите: зелени, сини (няколко нюанса) и сиви сенки за очи, течен лайнер и няколко четки и апликатори.

Изберете сенки с бляскав оттенък. Има инструкции за всяка една стъпка, включително и продуктите, които са били използвани, така че ще бъде много лесно да се постигне желания ефект. Ако не разполагате с точни тези продукти, не се притеснявайте.

Опитайте да го направите с подобни нюанси и резултатът отново ще бъде страхотен. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като това е най-добрият начин да разберете правилната техниката на нанасяне и комбиниране на цветовете.

1. Слагате грунд на целия горен очен клепач.
2. С помощта на малка четка нанасяте грунд и на долния клепач.
3. На горния клепач поставяте светла основа.
4. Нанесете зелените сенки на клепачите.
5. Използвайте сините сенки за да направите дебела линия точно на гънката на клепача.
6. Леко размазвате сините сенки.
7. Смесвате сините и зелените сенки с цел да получите опушен ефект.
8. На външния ъгъл на окото нанесете малко по-тъмно синьо.
9. Оцветете вътрешния ъгъл със сиви блестящи сенки.
10. На долните мигли сложете черен молив за очи.
11. Леко размазвате черната очна линия.
12. С помощта на създаването на опушен ефект трябва да съедините черната очна линия и цветните сенки.
13. С течен черен лайнер поставяте тънка линия на върха на клепача.
14. Завършете опушения грим с два пласта черна спирала.

Това са всички подробни стъпки за да направите прекрасен опушен грим на очите. По същият начин може да създадете и ежедневен грим само с по-леки цветове. Сложете малко прозрачен гланц на устните си и сте готови за партито.

Последно
Не пропускай